Copy
E-mail niet goed leesbaar? 
Klik hier en bekijk in browser
Tijd voor een update

Voorlopig geen kookavonden,
maar wel de winkel!
Kookavonden worden doorgeschoven naar volgend seizoen, maar de winkel is gewoon open

Er is een hoop gebeurd sinds onze laatste mailing. Inmiddels weten we dat we alleen zouden kunnen gaan koken met de anderhalve-meter-regelgeving in acht genomen.

Omdat dit voor ons geen haalbare kaart is en er simpelweg nog te veel risico's zijn, hebben we besloten om alle kookavonden tot en met de zomer te annuleren. 

Hoe verder?  
Alle inschrijvingen blijven natuurlijk staan. En we halen alle kookavonden in zodra dit weer mogelijk is. Hier blijven we u via mail over informeren! Heeft u vragen? Aarzel niet om even contact op te nemen. 

Tot die tijd kunt u altijd in de winkel terecht. Vanzelfsprekend houden we daar rekening met alle door het RIVM voorgeschreven maatregelen. En staan we met raad en daad voor u klaar!

Doe voorzichtig & blijf gezond,
Lucien 

Asperge-tijd!
Thuisrecept van Lucien 

We zouden het bijna vergeten, maar behalve Corona-tijd is het nu ook gewoon Asperge-tijd. En al sinds de opening van Kook-planet in 2002, organiseert Lucien jaarlijks een thema-kookavond met het witte goud. Daarom kon een recept ook nu niet uitblijven! 

Het eerste recept dat hem te binnenschoot is – hoe toepasselijk – het recept dat hij thuis graag voor zijn vrouw bereidt. En dat recept delen wij met plezier met u! Want als Leonie blij wordt van asperges met pesto en zalm, zal dat ook voor velen van u gelden. 

Download het recept op de site en kook ook dit jaar de lekkerste asperges met Kook-planet!
DOWNLOAD RECEPT
P.S. Een van onze favoriete leveranciers (Demeyere, van die mooie pannen) maakte een website vol asperge-recepten. Kijk op de site voor de link.
Copyright © 2020 Kook-planet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp