Copy
E-mail niet goed leesbaar? 
Klik hier en bekijk in browser
Kook-planet

Tijd voor een update...
Voorlopig nog geen kookavonden

Deze eerste week van september zou het moment zijn om aan kookseizoen 2020-2021 te beginnen. Alleen: dit gaat nu niet gebeuren. Voor het eerst in 18 jaar ben ik bang dat ik u geen Kerstmenu kan en mag voordoen. Dat voelt heel vervelend, maar er is simpelweg niets aan te doen. 

Geduld op de proef gesteld 
We hebben vele opties overwogen om onze kookavonden op een of andere manier door te laten gaan. Maar steeds kwamen we tot dezelfde conclusie. Om aan de richtlijnen te kunnen voldoen, zouden we maar met een klein aantal cursisten mogen koken. Ook aan tafel zou dit erg ongezellig worden. Tot mijn spijt kunnen en mogen we dus nog niet beginnen en wordt ons geduld nog even op de proef gesteld.

Als het licht weer op groen gaat, zullen we verdergaan waar we afgelopen maart zijn gebleven. Al uw reserveringen zijn bevroren dus een herstart is niet zo moeilijk. We waarderen uw geduld zeer, hou nog even de moed erin! Ik sta te popelen om weer te beginnen en jullie weer allemaal te zien zweten.

Het goede nieuws 
Gelukkig gaat het met de winkel goed. Ik zie de vaste klantenkring met grote regelmaat en de behoefte aan goed kookgerei met een ongezouten advies blijkt nog steeds groot. Daar ben ik erg blij mee en ik hoop jullie dan ook nog vaak te kunnen helpen :-)

Namens mij en mijn collega’s achter de schermen dank ik u voor uw geduld en medeleven. We hopen u spoedig in goede gezondheid te zien in de winkel!

Kook-planet
Lucien Houwer
Ottolenghi Flavour kookboek

Flavour: het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Heel veel groente, nog meer smaak

Normaliter zijn we niet zo van de kookboekenverkoop, maar voor deze topper maken we graag een uitzondering! Want Ottolenghi heeft zichzelf overtroffen met Flavour. Nu verkrijgbaar in de winkel voor € 32,-

Zeker zijn van een exemplaar? Stuur ons dan een e-mail, dan houden we er een apart. 
JA, IK WIL FLAVOUR

Keep the fire burning...!
Heerlijk: de 'crackle

Luister zelf

Dat het geluid van een knisperend haardvuur ontzettend fijn is, weet iedereen wel. Voor wie nog spaart om dat geluid in huis te horen, is dit the next best thing...: de crackle van zo'n mooie Woodwick-kaars!  

Een mooi najaar gewenst!
LUISTER ZELF
Copyright © 2020 Kook-planet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp