Copy

En lille sommerhilsen

Jo, det er altså sommer, selvom der er vindstyrke 22, og regnen vælter ned. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det er jo det perfekte bagevejr. Vi har en meget smuk og praktisk nyhed til alle jer bageglade.

Dejklæde i 100% hør

I samarbejde med Hørhuset i Lønstrup har vi udviklet et dejklæde af 100% hør specielt fremstillet til Aurion af det hæderkronede gamle svenske firma Klässbols. Klässbols er kendt for sin høje kvalitet, fokus på bæredygtighed og smukke design. Dette design hedder "Manhattan" og er udviklet af designeren Peter Condue.

Hør er det allerbedste materiale til at lægge over en dej, for hør er i sig selv et antibakterielt materiale. Det suger fugt meget bedre end et almindeligt bomuldsviskestykke, og de fine hørfibre gør, at fugten fordamper, og derfor forhindres bakterier i at udvikle sig. Derfor hænger klædet heller ikke fast i dejen, hvis den hæver meget op. 

Hør er et åndbart materiale og giver dermed dejen de bedste betingelser for at hæve.    

Dejklædet fås i to farver: ubleget hør (sand) og hvid. Det måler 50 x 50 cm. Introduktionspris:
159 kr. Du finder det kun i vores webshop her.

Hørhuset i Lønstrup er eneforhandler af Klässbols produkter i Danmark, og det er første gang, at Klässbols har produceret et dejklæde. 

Nemme og lækre lagkagebunde

Når nu vejret ikke ligefrem er strandvejr, så er det oplagt at hygge sig med at bage en dejlig sommerkage. Lige nu er der masser af friske, søde, danske jordbær, som man jo kan blande med flødeskum og lidt vanille og lægge mellem disse skønne lagkagebunde bagt af sigtet speltmel. 
Det er nok den nemmeste opskrift på lagkagebunde, og de smager skønt.
Find opskriften her.

God sommer

Med spelten i centrum for et af de nyeste billeder af Kornets Hus, som vokser frem på de bugnende marker, vil vi gerne ønske alle en rigtig god sommer. Vi håber, at sommervejret snart vender tilbage. Den officielle dato for åbningen af Kornets Hus er endnu ikke offentliggjort, men følg Kornets Hus på Facebook eller Instagram, så er I de første, der får besked. 
Du har nu læst Aurions nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer ca. seks gange om året, og når vi synes, at vi har noget spændende at fortælle.
Følg Aurion på Facebook
Følg Aurion på Instagram
Website
Del vores nyhedsbrev på din Facebookside Del vores nyhedsbrev på din Facebookside
Send nyhedsbrevet videre Send nyhedsbrevet videre
Copyright © *|2017|* *|Aurion A/S|*, All rights reserved.
Aurion er Danmarks ældste økologiske og biodynamiske mølleri. Stiftet i 1974. Aurion er førende på biodynamiske og økologiske korn- og melprodukter og har Danmarks største kornsortiment.

Aurions adresse er:
Aurion A/S - Guldagervej 525 - DK-9800 Hjørring
Web: aurion.dk

Vores e-mail er:
Aurion A/S
Guldagervej 525, Hjørring.
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Ønsker du at opdatere dine oplysninger? Eller ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevlisten.

Email Marketing Powered by Mailchimp