Copy

Høsten er i fuld gang, og det fejrer vi til Høstmarkedet

Vi har sagt det før: høsten er den bedste tid på året for sådan nogle kornnørder som os. Vi er spændte på resultaterne af årets høst, men inden da holder vi traditionen tro Høstmarked på Aurion, så vi vil gerne invitere jer alle til at kigge forbi. Læs mere i nyhedsbrevet.

Høstmarked lørdag den 31. august kl. 10-15

I samarbejde med Økologisk Landsforening holder vi igen i år Høstmarked. Vi serverer kaffe og lagkage.... fødselsdagslagkage ..... for en hvis herre fylder rundt (vi nævner ingen navne).

Vi har spændende ting på programmet: Jørn Ussing Larsen vil vise rundt i Vendsyssels kommende attraktion Kornets Hus, som er et viden- og oplevelsescenter med korn som omdrejningspunkt. Surdejsbageren fra Aalborg Henrik Bruse kommer og fortæller om hemmeligheden bag surdej. Bagerne bager boller, og direktør Brian Tholstrup Nybo tager en tørn med kværnene og fortæller om, hvorfor der bør stå en kornkværn i alle køkkener. Salgsboden er åben, og der er mulighed for at gøre en god handel. 

Til Høstmarkedet kan I opleve:
  • Surdejsdemonstration
  • Kaffebord
  • Kornkværne og valser 
  • Smagsprøver i bageriet
  • Salgsboder
  • Rundvisninger i Kornets Hus, som er under opførelse.
Tilmelding er ikke nødvendig. I møder bare op på Guldagervej 525, Hjørring - 31.8. 2019 kl. 10-15. Vi glæder os til at se jer.  

Morgenfruer i spelt

Siden den spæde start tilbage i 1970erne har vi været optaget af genanvendelse og grøn og bæredygtig energi. Senest har vi eksperimenteret med at omdanne speltskaller, som er restaffald fra produktionen, til kompost. Det ser ud til at være lykkedes ganske godt. Morgenfruerne trives i hvert fald.

Bagekurser i efteråret

Så er der bagekurser på programmet. I efteråret har vi planlagt tre bagekurser: to kurser med fokus på at bage med oldtidskorn (begge kurser varer to dage) og et endagskursus, som handler om glutenfri bagning. Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle.... 

Datoer:
20. - 21. september 2019
19. oktober 2019
8. - 9. november 2019

Læs mere her. 

Opskrift på svedjerugboller

Svedjerug er en skøn rugsort med en fantastisk smag. Har man først prøvet den, er man solgt. Vi har lavet en svedjerugbolle med svedjerugmel (selvfølgelig), speltmel og rugflager. I finder opskriften på vores Facebookside. 

Blå byg på Livø

Vi elsker at lave spændende eksperimenter sammen med de gode folk fra Livø Avlsgaard. Denne gang har vi dyrket blå byg. Den er endnu ikke i sortiment, men vi synes, at I skal se, hvor smuk den er. 
God sensommer fra os alle på Aurion. 
Du har nu læst Aurions nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer seks gange om året. 
Følg Aurion på Facebook
Følg Aurion på Instagram
Website
Del vores nyhedsbrev på din Facebookside Del vores nyhedsbrev på din Facebookside
Send nyhedsbrevet videre Send nyhedsbrevet videre
Copyright © *|2017|* *|Aurion A/S|*, All rights reserved.
Aurion er Danmarks ældste økologiske og biodynamiske mølleri. Stiftet i 1974. Aurion er førende på biodynamiske og økologiske korn- og melprodukter og har Danmarks største kornsortiment.

Aurions adresse er:
Aurion A/S - Guldagervej 525 - DK-9800 Hjørring
Web: aurion.dk

Vores e-mail er:
Aurion A/S
Guldagervej 525, Hjørring.
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Ønsker du at opdatere dine oplysninger? Eller ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevlisten.