Copy

Årets første nyhedsbrev

Vi starter året med den smukkeste udsigt: et snelandskab med et solbeskinnet Kornets Hus. På den positive front har vi også en rigtig glædelig nyhed til jer: Aurion kommer ud af regnskabsåret 2020 med et stort plus.
Frosten bider i kinderne, og det er tid til at hygge sig indenfor - måske med at bage surdejsbrød som mange gør for tiden. 

I december måtte vi snyde

I december måneds nyhedsbrev måtte vi bruge et vinterbillede med et par år på bagen, for december var virkelig grå og trist. Men vi det behøver vi ikke nu, for sneen ligger hvid og smuk, og når solen skinner på Kornets Hus, er det ikke til at få armene ned. Lige nu er Kornets Hus naturligvis lukket pga. youknowwhat, men tilmeld jer Kornets Hus' nyhedsbrev, så kan I følge med i de mange spændende arrangementer, der kommer i år. 

Godt år trods COVID19

Regnskabsåret 2020 er præget af COVID19, men på trods af tilbagegang i visse segmenter kommer Aurion ud med et resultat på 1.079.000 kr. før skat. "Vi er tilfredse med resultatet, og der er ingen tvivl om, at forbrugerne bliver mere og mere interesserede i kvaliteten af de fødevarer, de køber", siger adm. direktør Brian Nybo og tilføjer: "Vi oplever en sand surdejsbølge i øjeblikket, og det kan vi jo ikke være utilfredse med". 

Nyt om webshoppen

Som I sikkert har bemærket, sker der en hel del i vores webshop for tiden. Vi får flere og flere henvendelser fra kunder, som gerne vil kunne købe vores produkter online - især i denne tid. Mange ønsker ikke at skulle i fysiske butikker eller at slæbe mange kilo hjem. Vi har lyttet til forespørgslerne, og det betyder, at hele vores sortiment nu med ganske få undtagelser findes i webshoppen.
Webshoppen er opdelt i kategorier: bageudstyr, chokolade, glutenfri, grød & gryn, kornkværne og endelig korn & mel.  
Er der noget, I savner, er I meget velkomne til at sende en mail til Gitte Bjerre gitte@aurion.dk 

I disse dage er det 41 år siden bageriet åbnede

For 41 år siden i slutningen af januar fyrede vi for første gang op i ovnen i bageriet. Det var selvfølgelig Inger, der mindede os om mærkedagen, og det er da lidt fantastisk at tænke på, at det er så mange år siden, at vi begyndte at bage brød. Grahamsbrødet, som Inger og Jørn står med, bager vi stadig.

Vi sender brød og boller ud til alle landets helsekostbutikker to gange om ugen. Mange butikker vil gerne have, at kunderne bestiller brødet i forvejen, så de ikke brænder inde med det. Så skal I smage vores pumpernikkelbrød eller grahamsbrødet, så smut forbi jeres lokale helsekostbutik og tag en snak med dem.

Lækre og indbydende chokoladebarer

Hvad skal vi dog vælge at vise jer? Vi har ni forskellige små chokoladebarer, og vi har et stykke tid arbejdet på ny emballage til dem. Vi er selv vildt begejstrede og håber inderligt, at I vil tage godt imod dem. Valget faldt på lys og mørk orangechokolade, men vi kunne også have valgt mørk lakridschokolade, chokolade med tranebær og cashewnødder, 70% mørk chokolade eller.... I finder dem i webshoppen eller hos jeres lokale helsekostbutik. Nettovægt 40g og pris 20 kr. 

Surdejsbølgen er over os

På de sociale medier er det ikke usædvanligt at se granvoksne mænd få tårer i øjnene over et specielt vellykket surdejsbrød med det helt rigtige "øre" og hævning. Der er ingen tvivl om, at surdej bør blive optaget i Den Danske Ordbog som et af 2020' mest anvendte ord. Det er vi naturligvis ikke kede af.
Men vi venter spændt på den næste bølge: honning/salt-bølgen eller bageferment-bølgen. Mon den kommer? Vores pumpernikkelbrød er bagt på honning/salt-metoden. Måske skulle vi lave en bagechallenge? 
PS.: både vores surdej og bageferment kan nu fås i webshoppen. 

Et hjerte skal der til

Den 14. februar er det Valentine's Day. ChokoladeLone har igen år lavet de skønneste hjerter af mørk chokolade fyldt med frisk hind-bærtrøffel og hvid chokolade.
Man behøver ikke store buketter eller overdådige gaver - bare et hjerte. Det siger det hele. I finder det i vores webshop og i den lokale helsekostbutik. 

Januar rimer på grød

Okay, måske ikke helt, men lidt alligevel. Januar er traditionelt en måned, hvor man starter ud med de bedste intentioner måske med at prøve at spise lidt sundere. Grød er rigtig godt at starte dagen på, og vi har mange spændende varianter. Den Flade Maves Grød er sjovt nok meget populær i januar..... (det hedder den altså kun fordi den er glutenfri). 

Happy Valentine's Day!

Du har nu læst Aurions nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer seks gange om året - eller når vi har noget på hjerte.
Følg Aurion på Facebook
Følg Aurion på Instagram
Website
Del vores nyhedsbrev på din Facebookside Del vores nyhedsbrev på din Facebookside
Send nyhedsbrevet videre Send nyhedsbrevet videre
Copyright © *|2017|* *|Aurion A/S|*, All rights reserved.
Aurion er Danmarks ældste økologiske og biodynamiske mølleri. Stiftet i 1974. Aurion er førende på biodynamiske og økologiske korn- og melprodukter og har Danmarks største kornsortiment.

Aurions adresse er:
Aurion A/S - Guldagervej 525 - DK-9800 Hjørring
Web: aurion.dk

Vores e-mail er:
Aurion A/S
Guldagervej 525, Hjørring.
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Ønsker du at opdatere dine oplysninger? Eller ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevlisten.

Email Marketing Powered by Mailchimp