Copy

Det nye år byder på forandringer hos os

Igennem de seneste år har et generationsskifte i Aurion været på vej. Inger og Jørn har været med siden etableringen af Aurion i 1974, og tiden er kommet, hvor de helt velfortjent har droslet ned på aktiviteterne i Aurion. 

ChokoladeLone udvider og triller påskeæg på livet løs. Vi har et lækkert nyt brød i sortiment og ny bageblanding til solsikkerugbrød. Byggeriet af Kornets Hus er kommet langt. Vintergækker og krokus pibler frem af jorden og varsler endelig forårets komme. Et nyt år er kommet godt i gang.

Inger & Jørn drosler ned

I oktober sidste år fejrede vi 45 års jubilæum. To mennesker var med helt fra starten, nemlig Inger og Jørn, som med stort engagement og kærlighed til økologien har bidraget til en helt ny madkultur i Danmark. 2019 var også året, hvor Jørn fyldte 70 år, så det er ganske velfortjent, at de begge nu får færre funktioner i Aurion. 

1. januar i år udtrådte Jørn af direktionen, men frem til 31. juli vil han være ansvarlig for avlerkontakt samt kornindkøb. Jørn vil naturligvis stadigvæk være en stærk ressourceperson for Aurion. 

Inger fratrådte 1. januar og vil fremadrettet være tilknyttet i en rådgiverfunktion. Med sin store viden vil hun stå til rådighed for Aurion og vil ligeledes kunne træde til, når der er spidsbelastninger. 

En stor tak til Inger & Jørn

"45 års tro tjeneste for økologi og biodynamik er en fantastisk præstation, og vi har meget at takke Inger og Jørn for. Personligt vil jeg også gerne takke for det samarbejde, vi har haft de seneste 7 år, hvor jeg har været i virksomheden", siger direktør Brian Tholstrup Nybo og understreger, at både Inger og Jørn fortsat vil være tæt knyttet til Aurion. 

Selvom Inger og Jørn fremover ikke får deres daglige gang her, så vil Aurions grundlæggende værdier forblive uændrede. Mere end nogensinde er der brug for de værdier, Aurion står for, og vi vil som altid holde den økologiske og biodynamiske fane højt.  

Hvis man har brug for en undskyldning....

Valentins Dag den 14. februar er efterhånden også blevet en tradition i Danmark. Vi synes, det er lidt pjattet, men om ikke andet kan man da bruge det som en god undskyldning for at forære noget lækker chokolade til én, man holder af - og så håbe på, at hun eller han vil dele! Vores Valentins hjerte er lavet af 70% mørk chokolade og fyldt med frisk lyserød hindbærtrøffel. Du finder det i helsekostbutikkerne. Love is in the air......

Kornets Hus rejser sig på marken

Hver dag sker der noget ovre hos naboen. For nyligt fik Kornets Hus taget nye luftfotos, og her kan virkelig se, hvor langt byggeriet er kommet. Lige nu er man i fuld gang med formidlingsdelen indenfor. Forventet åbning: forår/sommer 2020, og I er mere end velkomne. Hvis I har lyst til at følge med i byggeriet, så tjek Kornets Hus på Facebook og Instagram. 

Nyhed: veganske påskeæg

I disse dage er vi i fuld gang med at udvide ChokoladeLones chokolade-værksted. Vores chokolade er rigtig populær, så værkstedet var simpelthen blevet for lille. Men nu får Lone masser af plads, og hun er i fuld gang med at forberede påskechokoladen.

I år har vi en nyhed nemlig veganske påskeæg. Vi har lavet en æske med tre forskellige slags - 2 stk. af hver: mørk chokoladeæg med klingkokos, marcipanæg og marcipanæg med tørrede hindbær. Vi har 7 forskellige påskeæg i alt, og de fås i æske eller enkeltvist.
 
Påskechokoladen kan købes i helsekostbutikker og på vores online pop-up shop påskeshoppen, som kommer på i løbet af februar.

Svedjerugbrød og solsikkebrød

Vi har to nye brødnyheder til jer. Det første er et nyt brød i vores sortiment nemlig et groft svedjerugbrød. Det er bagt på svedjerugssurdej med svedjerug, knækket svedjerug, speltmel og chiafrø. Brødet vejer ca. 800 g og er virkelig smagfuldt. Vores brød kan bestilles hos de fleste helsekostbutikker. 

Den anden produktnyhed er en melblanding til solsikkerugbrød. Det giver et saftigt og mættende brød. Fås i 600 g, 5 kg og 12,5 kg, og du finder blandingen i helsekostbutikkerne. 

Men hvor finder du helsekostbutikkerne? Hvis du er i tvivl, så klik ind på vores hjemmeside. Der har vi et kort over alle vores forhandlere. Du indtaster bare dit postnummer og fluks, så kommer dine nærmeste butikker frem på kortet. Volder det problemer så giv os et ring på tlf. 9896 3444.
Du har nu læst Aurions nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer seks gange om året. 
Følg Aurion på Facebook
Følg Aurion på Instagram
Website
Del vores nyhedsbrev på din Facebookside Del vores nyhedsbrev på din Facebookside
Send nyhedsbrevet videre Send nyhedsbrevet videre
Copyright © *|2017|* *|Aurion A/S|*, All rights reserved.
Aurion er Danmarks ældste økologiske og biodynamiske mølleri. Stiftet i 1974. Aurion er førende på biodynamiske og økologiske korn- og melprodukter og har Danmarks største kornsortiment.

Aurions adresse er:
Aurion A/S - Guldagervej 525 - DK-9800 Hjørring
Web: aurion.dk e-mail info@aurion.dk tlf. 9896 3444

Vores e-mail er:
Aurion A/S
Guldagervej 525, Hjørring.
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Ønsker du at opdatere dine oplysninger? Eller ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevlisten.