Copy
View this email in your browser

 


Nieuwsbrief oktober 2018

Share
Tweet
Forward
Beste Motief-sympathisant, 

We zitten midden in de eindejaarsperiode.  Het is tijdens deze donkere en korte dagen dat de ruimte en hoop op andere perspectieven ontstaat: meer licht, maar ook meer menselijkheid en meer warmte in onze samenleving.
 
Kan je niet wachten op nieuwe perspectieven? Kijk jij ook graag met een heldere bril naar de werkelijkheid? Neem dan zeker eens de tijd om onze voorjaarsbrochure te bekijken!  We hebben weer een boeiend vormingsaanbod voor jullie ontwikkeld.
 
En of je nu een bril draagt of niet: onze volledig vernieuwde website valt zeker op! Misschien vind je tijdens de kerstvakantie wat tijd om eens rustig door onze webpagina’s te surfen, boordevol achtergrondartikels, boeiende vormingen en bruikbaar werkmateriaal.
 
 Het Motief team
nieuwe website

De Motief-site in een volledig nieuw jasje! 

Vanaf nu bieden we je een nog aangenamere surfervaring wanneer je op zoek bent naar een vorming, achtergrondartikels bij onze thema’s, of naar methodisch materiaal. Ook online inschrijven, documentatie bestellen en betalen kunnen nu met één muisklik!
voorjaarsbrochure

Bekijk onze voorjaarsbrochure met:

Ons vormingsaanbod vanaf januari, de editoriaal ‘De bril van het verschil’, getuigenissen van deelnemers, Oscar Romero als ‘weg-wijzer’ in Motief, een interview met een docente sociaal-cultureel werk over ons handboek, …
 
Bekijk de voorjaarsbrochure

Oproep: Hoe kijken jongeren naar het samenleven in Brussel?


Hoe denken en dromen Brusselse jongeren (15-25 jaar) vanuit een 'Nieuw (superdivers) Wij' over het samenleven in Brussel? Hoe willen zij ervoor zorgen dat iedereen die tot het 'Nieuwe Wij' behoort zich ten volle erkend en thuis voelt, maar ook wordt ernstig genomen? Hoe willen zij elke Brusselaar uitdagen om mee hun stad vorm te geven?
Dat willen wij weten! We doen dan ook een oproep aan jeugdverenigingen, scholen en andere organisaties om hiermee met jongeren aan de slag te gaan! Maak een filmpje, een tekst, een fotocollage, ... en laat ons weten hoe Brusselse jongeren de toekomst van hun superdiverse stad zien. 
 
Meer info

Motief doet een kort winterslaapje

Van 24 december t.e.m. 2 januari zijn de Motief-medewerkers aan het herbronnen. Vanaf 3 januari kan je ons weer via mail en telefonisch bereiken.
Copyright © 2018 vzw Motief, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp