Copy
View this email in your browser

 

 

Nieuwsbrief juni 2019

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Beste Motief-sympathisant
 

Eindelijk zomer! De zomer is bij Motief een tijd om even tot rust te komen na een druk maar voldoening gevend voorjaar. We maken tijd voor bijscholing, onderzoek en het verder voorbereiden van onze beleidsplannen. 

Zoek je zelf ook herbronning? Dan kan je bijvoorbeeld terecht op de Bijbelvierdaagse van CvS. Reeds een volle zomer maar nog ruimte in het najaar? Bekijk dan onze gloednieuwe brochure. Of wacht je voor het volgende rustmoment tot 2020? Zet dan alvast onze volgende themavierdaagse in de agenda. 

Veel leesplezier!

Het Motief-team


Bijbelvierdaagse met het Bijbelse boek Tobit

31 juli (10.00 u) tot 3 augustus (16.00 u) - BrusselWe zijn mensen onderweg. Meer dan over het aantal kilometers dat we afleggen gaat het in dat onderweg zijn over de kwaliteit van onze levensloop, de ontmoetingen op onze weg, de drive, de spirit die ons gaande houdt. We stellen ook meer en meer vragen bij de toekomst van onze planeet, want we dreigen die ernstig uit evenwicht te brengen. We horen en zien via de media hoe groepen van mensen, landen, werelddelen hun gang gaan, elkaar bekampen en tegelijk elkaar erg nodig hebben. Kortom over de vragen : Waarvoor leven wij -en waartoe zijn wij bestemd?

Op deze Bijbelvierdaagse nemen we je mee op de reis van de jonge Tobias, de zoon van Tobit, die door zijn blind gewonden vader op weg wordt gezet voor een bijzondere opdracht. Tijdens de Bijbelvierdaagse verkennen we de teksten via groepsgesprek, enkele sprekers, een film en creatieve verwerking. De Bijbelvierdaagse wordt verzorgd door Christenen voor het Socialisme. 

 

Alle informatie en inschrijvingen te vinden achter deze link

 
 

Solidariteitsfonds 


Motief wil ook mensen met een beperkt budget de kans geven om vorming te volgen. Daartoe houden we onze deelnameprijzen zo laag mogelijk en is de deelnameprijs steeds bespreekbaar. Indien de prijs een probleem vormt, wordt het tekort bijgepast uit het solidariteitsfonds van vzw Motief.

Wil je het solidariteitsfonds mee ondersteunen? Dan kan dat via onze website of via ons rekeningnummer BE09 0012 6989 0957 (met vermelding Gift Solidariteitsfonds).

Dankzij uw steun kunnen wij tegen een laagdrempelige prijs vorming blijven aanbieden.

Najaarsbrochure 2019 online


Onze nieuwbrief kreeg een facelift én zit bovendien nog steeds boordevol inspirerende vormingen en vakantieleesvoer. Je kan ze hier downloaden

Lees je liever op papier? Dan kan je er eentje aanvragen via zahide.sandal@motief.org
 

Terugblik op de vierdaagse

 

We laten je tot slot nog graag even meegenieten van een aantal indrukken van onze Themavierdaagse 'Vreemde Vogels' in Drongen. Zin om er volgend jaar bij te zijn? Blokkeer dan alvast het hemelvaartweekend: 21 tot en met 24 mei 2020. 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 vzw Motief, All rights reserved.

info@motief.org

Wil je iets wijzigen aan de manier waarop je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je profiel updaten of je uitschrijven van deze lijst.

 
 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Motief · Belgradestraat 80 · Mechelen 2800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp