Copy
View this email in your browser

 

 

Nieuwsbrief januari 2021

Facebook
Website
Email
LinkedIn
Instagram

Beste Motief-sympathisant, 

Er is licht aan het einde van de tunnel. 2021 wordt het jaar waarin we opnieuw samenkomen, opnieuw van elkaars gezelschap genieten en de strijd voor meer rechtvaardigheid verderzetten. Het wordt ook het jaar waarin Motief opnieuw op pad gaat met haar vormingen én tegelijk achter de schermen hard blijft werken. Wij kijken er alvast naar uit!

Normaal gezien had je nu een papieren Motief-brochure met ons uitgebreide voorjaarsaanbod in handen, maar de lockdown bemoeilijkte het plannen. Met dank aan een aantal partnerorganisaties kunnen we je in een digitale brochure voorlopig een beperkt maar gevarieerd vormingsaanbod bieden, met online én offline vormingen.

In de brochure lees je ook een boeiend interview met Anne Dijk, voorzitter en docent bij Stichting Fahm Instituut, een kennis- en cultuurinstituut over islam in onze samenleving. Ze geeft ons een kijk in welke rol levensbeschouwing in de hedendaagse samenleving nog kan spelen en schetst een aantal voorwaarden voor samenleven in diversiteit.

En natuurlijk biedt Motief ook nog vorming op maat voor organisaties. We kijken reikhalzend uit naar een goed gevuld 2021, waarin we elkaar vaak in levende lijve mogen zien, van het leven kunnen genieten én solidair kunnen zijn met hen die ons nodig hebben.
 

We wensen je een gelukkig en gezond 2021.


Motief vzw

Voorjaarsbrochure Motief
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Instagram
met steun van


Copyright © 2020 vzw Motief, All rights reserved.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vzw Motief · Belgradestraat 80 · Mechelen 2800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp