Copy

Nieuwsbrief Samen Slim Rijden!

Welkom bij deze eerste nieuwsbrief van Samen Slim Rijden (SSR). We zijn zeer benieuwd wat je ervan vindt. Laat het ons weten op ons mailadres info@elektrischeautodelen.nl 

We sturen deze nieuwsbrief ook toe aan voormalige deelnemers. Uit een telefonisch onderzoek naar afhakers bleek, dat deze voormalige deelnemers bijna altijd wel erg positief waren over het SSR initiatief. Een aantal wil graag op de hoogte gehouden worden van eventuele veranderingen om misschien later toch weer in te haken of anderen op deze SSR mogelijkheid te kunnen attenderen.

Ook willen we met deze nieuwsbrief ingaan op vragen die er misschien nog leven bij jullie. Dus stuur deze vragen gewoon naar ons toe!
 

In deze eerste nieuwsbrief de volgende onderwerpen. 


Biezenmortel
Samen Slim Rijden start ook in Biezenmortel.
Zie verder onder. 


Chauffeurs gevraagd voor 8 december
We zoeken voor Festival Futura twee vrijwilligers om die middag bezoekers naar naar het festival te brengen. zie verder onder.  

Gemeentelijke ondersteuning
De gemeente Haaren overweegt om bij te gaan dragen voor het
                             project HelvoirtUit. Zie verder onder. 


Tips
We willen elke nieuwsbrief een paar tips meegeven. Zie verder onder.  

Mobiliteitsgarantie
Via autobedrijf van der Heijden is er altijd wel een auto
                             beschikbaar. Zie verder onder. 


Samen maken wij het verschil!
Samen Slim Rijden is als initiatief opgestart door Coöperatie Duurzame Energie Haaren en richt zich op de inwoners van Helvoirt. Wij willen als autobedrijf in Helvoirt graag bijdragen aan een duurzame wereld en zijn trots om dit initiatief in Helvoirt te kunnen continueren.

Vriendelijke groet,
Jeroen van Gelswijk en Maykel Haerkens

Biezenmortel

Goed nieuws, het initiatief Samen Slim Rijden start ook in Biezenmortel. Een laadpaal met twee aansluitingen is aangevraagd en komt in de buurt van de Vorselaer en school te staan. Jawel, in het centrum van Biezenmortel. 
Vanaf medio december hopen we dat hier ook een deelauto van komt te staan.  

Mocht je familie of vrienden in Biezenmortel hebben, dan kun je hen alvast enthousiast maken!

Chauffeurs gevraagd voor 8 december

Op zaterdag 8 december organiseert DEH samen met de gemeente Haaren Futura, festival of foods. Het festival vindt plaats in het gemeentehuis Haaren, en alle inwoners uit alle dorpen zijn welkom.

We willen op deze zaterdag met 4 BMW's inwoners vanuit Helvoirt en Biezenmortel naar het festival brengen. Op twee vaste plekken halen we belangstellenden op en brengen hen naar het gemeentehuis. En natuurlijk brengen we hen ook weer terug naar hun eigen dorp. We zoeken nog twee vrijwilligers die deze middag willen rijden. 

Futura is van 14 -19 uur. Ook als je maar een paar uur vrij kunt maken, ben je uiteraard welkom om te rijden. Neem dan contact met ons op via info@elektrischeautodelen.nl 

Gemeentelijke ondersteuning

SSR is in gesprek met de gemeente Haaren om vanuit de WMO een tegemoetkoming te krijgen voor de kilometerprijs bij het project HelvoirtUit. Je weet wel, dat mooie initiatief, waarmee wij ouderen in Helvoirt die zelf niet meer kunnen rijden van deur tot deur kunnen vervoeren met de inzet van vrijwilligers. Met deze bijdrage kunnen wij de kilometerprijs verder verlagen. We houden je op de hoogte.

Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger zo af en toe ook dorpsgenoten te vervoeren met één van de BMW's, dan dan willen wij heel graag contact met jou opnemen. Laat svp via een enail een bericht achter op info@elektrischeautodelen.nl.

Elke maand willen we een aantal tips meegeven die het rijden nog aangenamer maken.  
 

Tip 1 Hoogte van de stoel

 

Het is mogelijk om de stoel naast de chauffeur, de bijrijdersstoel, te verhogen.Er zit aan de rechterkant nabij de deur een hendel waarmee je de stoel een beetje omhoog kunt zetten. Dit kan het in en uitstappen voor sommigen vergemakkelijken. Ook vinden sommige inzittenden een hogere zit aangenamer. 
 

Tip 2 De laadkabel

Naast de gebruikelijke laadkabel is er nog een laadkabel, waarmee je onderweg kunt bijladen op 22V. Dat duurt wel langer, maar bij een overnachting best handig. De kabel ligt onder de voorkap van de auto. Deze kap kun je openen met de sleutel die in het dashboard ligt. 

Tip 3 Gebruikershandleiding

Er is voor het gebruik van de app een uitgebreide gebruikershandleiding beschikbaar. Klik hier. Er ligt ook een gebruikershandleiding voor in het dashboard. 

Tip 4 Afsluiten van de auto

Zorg dat je bij terugkomst de auto altijd goed afsluit (dus niet met een tussentijdse stop) en controleer of je de laadkabel goed hebt aangesloten. Het lampje op de laadpaal kleurt dan blauw!

Mobiliteitsgarantie

Met onze deelauto's is de kans dat je misgrijpt klein, maar natuurlijk nooit uitgesloten. Wij willen je graag zekerheid bieden voor een auto. Mocht er geen elektrische deelauto beschikbaar zijn, bel (minstens een dag van tevoren) met Autobedrijf van der Heijden. Dan krijg je in ieder geval een auto mee. Zo sta je nooit zonder! 

Email: info@elektrischautodelen.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Samen Slim Rijden · Vincent van Goghstraat 25 · Helvoirt, Nb 5268 BL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp