Copy
Obrir en el navegador
UAB CAMPUS Espacios y Servicios Universitarios
JUNY 2018                                                                                                     NÚM. 41
Treballem plegades per millorar els nostres serveis

Amb la voluntat de millorar i ampliar els nostres serveis, des de l’Agència de Promoció d’Activitats i de Congressos – UAB Campus (APAC) hem iniciat una col·laboració amb l’Oficina de Projectes Internacionals i l’Àrea de Gestió de la Recerca de la UAB per tal d’incorporar els nostres serveis als què aquestes oficines ofereixen als professors i investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Anabel Poveda - Maria Clarella - Katja Schustakowitz

L’Oficina de Projectes Internacionals (OPI) és l’encarregada de facilitar i gestionar la participació de la UAB en els programes de recerca i educació de la Unió Europea i de donar informació als investigadors sobre els recursos disponibles per a la R+D i l’educació. L’OPI assumeix la coordinació amb l’oficina europea de la A4U (OPERA) i la preparació, l’execució i la realització de projectes propis, finançats per les administracions.
 
L’Àrea de Gestió de la Recerca és la responsable de la gestió dels ajuts competitius i subvencions de recerca a nivell nacional, autonòmic i local, i gestiona i dona suport a la col·laboració entre la universitat i l’empresa, pel què fa a les necessitats de R+D.
 
Tant l’OPI com l’Àrea de Gestió de la Recerca ofereixen, d’entre els seus serveis, el suport en l’organització i la promoció d’activitats, jornades, networkings, etc., i és en aquests punts on l’APAC oferirà la seva col·laboració.
Els serveis que l’APAC oferirà seran:

 • Suport en la presentació de candidatures
 • Suport en la secretaria tècnica dels esdeveniments
 • Suport en l’elaboració del programa social
 • Difusió de l’esdeveniment:
  • Xarxes socials
  • Organismes turístics
  • Comunicació UAB Campus
 • Suport en la recerca de seus, dins i fora del campus
Fruit d’aquest acord l’APAC durà a terme diverses accions a la comunitat universitària (presentacions, promocions d’activitats, etc..)
 
Si necessiteu posar-vos-hi en contacte, podeu fer-ho en les adreces de correu:
Ambaixadors UAB Campus

El setembre de 2016 la Dra. Teresa Mogas va organitzar per primer cop un congrés a UAB Campus, amb l’Agència de Promoció d’Activitats i de Congressos, el 32th Scientific Meeting AETE 2016 – Association of Embryo Technology in Europe i l’any següent vàrem tornar a treballar plegades en el 14º Congreso Internacional de la Asociación Española de Reproducción Animal.

És catedràtica del Departament de Medicina i Cirurgia Animals de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona i Special Graduate Faculty, del Ontario Veterinary College, a Guelph, Canadà.

La seva activitat investigadora s'ha desenvolupat bàsicament en dues línies de recerca; Fecundació in vitro en espècies ramaderes i en la Crioconservació d’ovòcits i embrions.

A més de la seva àmplia activitat docent i investigadora, actualment és Secretària del Board de la Association of Embryo Technology in Europe , membre del Program Committee de la Society for Cryobiology i del Local Organizing Committee del congrés CRYO 2018, de la Society for Cryobiologiy.

Quan la Dra. Mogas va acceptar la nostra invitació i ser Ambaixadora UAB Campus va fer-nos arribar un escrit explicant-nos quina és la seva experiència organitzant actes al campus de la UAB i perquè considera que UAB Campus és una aposta segura d’èxit.

“Els dos congressos que hem organitzat amb l’ajut de la UAB han estat un èxit.  No hi ha hagut cap queixa per part de cap dels assistents, tot han estat lloances.
Sempre, durant l’organització i durant el congrés, ens hem sentit còmodes i sabíem que tot estava sota control. En tot moment l'equip de Casa de Convalescència ens transmetia tranquil·litat i buscava solucions ràpida i eficientment....

.... perquè jugues a casa. Vols que la gent vingui a casa teva perquè saps que s’hi trobarà bé i, com a amfitriona, tens la seguretat de que s’ho passaran bé. Els espais són adequats i l’equip de l’Agència de Promoció d’Activitats i de Congressos et garanteix que tot anirà bé, tant assessorant-te mentre l’estàs organitzant com mentre s’està desenvolupant el congrés"

Descobrint UAB Campus

Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals - UAB

L’edifici de l’ICTA – UAB, situat a l’entrada sud del Campus de la UAB, ha estat dissenyat amb els criteris de sostenibilitat més exigents amb una clara aposta per la sostenibilitat, tant pel que fa al consum d’energia i d’aigua en el seu funcionament com en els materials emprats per a la seva construcció. Dissenyat per dos equips d’arquitectes, dataAE i H Arquitectes, té atorgat la qualificació LEED (Leadership in Energy < Environmental Design) GOLD pel USBGC (U.S. Green Building Council) amb una puntuació de 73 punts, una certificació de compromís ambiental amb estàndards internacionals.

L'ICTA - UAB disposa de 4 sales amb capacitats que van de les 15 a les 50 persones, totalment equipades.

ICTA - UAB
UAB Campus Acull ....
Feu clic per veure el Llistat d'Actes
Tel. +34 93 581 74 01
agencia.promocio@uab.cat


Vila Universitària Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Barcelona. Espanya
Copyright © 2018 UAB Campus, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp