Copy
LEAN update -  april 2015
Bekijk onze webversie
Op weg naar een LERENDE organisatie

Recente Lean Ontwikkelingen:

Van standaardiseren naar
Lean leiders op alle niveau's

Donderdag, 4 juni '15, 13:00 uur

Aanmelden voor gratis Lean Introductie
Merkt u dat verbeteringen niet doorzetten en fouten toch weer terugkomen? Heeft u Lean technieken succesvol toegepast en staat u nu voor de uitdaging om Lean verder te ontwikkelen? Vaak is wel bekend WAT u moet doen; de kunst is om te leren HOE u het moet doen.

'Continu verbeteren' betekent in Lean 'Conitinu leren'. Duidelijke doelen en leiderschap zijn dan cruciaal. Dat is de focus van de recente ontwikkelingen binnen de Lean strategie.

CRAFT Lean Management bij RTL Z

Leren is het hart van Lean. Leren inbouwen in de lijn organisatie is de sleutel tot blijvend succes. Bij AVR de grootste leverancier van groene Energie in Nederland heeft dit geleid tot een sterke stijging van de productiviteit in de afgelopen 5 jaar:
Bekijk hier filmpje RTL Z.

'Developing Lean leaders at all Levels'

Het laatste boek van Dr.Jeffrey.K.Liker gaat in op het ontwikkelpad van leiders in een Lean organisatie:
1.  Leer allereerst zélf verbeteren.
2.  Leer verbeteren dan aan anderen.
3.  Organiseer 'leren' door het invoeren van leersystemen.
4.  Realiseer uw strategische doelen middels deze leersystemen.

CRAFT is gevraagd de Nederlandse vertaling te maken. Vrijdag 11 september komt Dr.Jeffrey Liker naar Nederland om samen met CRAFT deze Nederlandse uitgave te presenteren. Meer informatie

Standaard werk

Dit is het eerste Lean instrument dat ontwikkeld werd, maar inmiddels op de achtergrond geraakt. Standaard Werk vormt nog steeds de basis voor een Lean organisatie. Onmisbaar om 'continu verbeteren' mogelijk te maken.

Standaard Werk zal de komende jaren steeds vaker weer een belangrijke rol gaan spelen.
Training 'Standaardiseren & Trainen: TWI'

 

Liker Lean Academy Trainingen

Vanuit de industrie is er al vele jaren grote belangstelling voor de Lean trainingen van de Liker Lean Academy op Yellow- Green- en Black Belt niveau . De laatste jaren trekken ook onze Lean trainingen voor de publieke sector en zakelijke dienstverlening veel deelnemers.
En recent wordt de incompany Black Belt Training voor projectmatige omgevingen zoals (scheeps-) bouw en engineering, nu ook in een open training aangeboden. 
Trainingsagenda


 
Programma | Informatie | Aanmelden
CRAFT Lean Management BV  is een internationale groep van zeer ervaren Lean professionals. Wij leiden organisaties naar Lean zelfstandigheid, middels specifiek ontwikkelde Lean transformatieprogramma’s. Wij bieden Lean consultancy, Lean trainingen en Lean interim support. Daarnaast verzorgt CRAFT Lean Management exclusief voor Prof. Dr. Jeffrey K. Liker de Liker Lean Academy in Europa met training op Black Belt, Green Belt en Yellow Belt niveau.

Taxuslaan 4 | 3735 LV Bosch en Duin | Telefoon: +31(0)30 87 95 774     
www.craftlean.com | info@craftlean.com
Copyright © 2015 CRAFT Lean Management,, All rights reserved.


uitschrijven    inschrijving aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp