Copy
Najaar 2016 - Newomij bundelt haar krachten!
Bekijk deze e-mail online...
Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming. De exploitatie wordt uitgevoerd onder de naam Huurwel. Newomij is daarnaast actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.
Bekijk de e-mailing online...

Newomij bundelt haar krachten!

Geachte relatie,

Newomij hecht veel waarde aan goed contact met u en wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Met genoegen berichten wij u dat onze activiteiten van de kantoren in Naarden en Amsterdam verder worden geïntegreerd! Door deze organisatorische aanpassingen waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ons kantoor aan de Oranje Nassaulaan 21 in Amsterdam sluit eind dit jaar haar deuren. Vanaf 2 januari 2017 zijn alle  bedrijfsonderdelen Newomij Financieringen, Newomij VvE Beheer, Newomij Verzekeringen en Huurwel gezamenlijk gehuisvest in ons volledig gerenoveerde kantoorgebouw aan de Koningin Wilhelminalaan 31 te Naarden.

Onze gegevens per 2 januari 2017:
Postadres: 
Postbus 5090, 1410 AB Naarden
Bezoekadres: Koningin Wilhelminalaan 31, 1411 EL Naarden
Telefoon: 088-639 66 45 / 088-NEWOMIJ
E-mail: info@newomij.nl

Voor met name onze VvE relaties beschikken wij in het gebouw 'De Gelder' nabij het Gelderlandplein in Amsterdam over een representatieve en goed bereikbare vergaderruimte. Hier is tevens een brievenbus aanwezig waar relaties post kunnen deponeren. Parkeren is de eerste 1,5 uur gratis in de blauwe zone en in de parkeergarage.

Kantoorgebouw 'De Gelder':
A.J. Ernststraat 595 G, 1082 LD Amsterdam

Wilt u meer weten over onze activiteiten of heeft u vragen, kijk op onze website of stuur een e-mail.

Met vriendelijke groet,

Raad van Bestuur - Newomij

Newomij website
Newomij op LinkedIn
Huurwel op Facebook
Huurwel website
Huurwel op LinkedIn
Copyright © 2016 B.V. Newomij, All rights reserved.

You can update your preferences or unsubscribe from this list