Copy
Jeste li spremni za savršeno osveženje?
Dobrodošli,

u prvi broj CASA - Custom Art&Solutions Alternative newslettera.
    Na samom početku letnje sezone fokusiraćemo se na proizvode i projekte koji su u svakom smislu osveženje. Savremena kultura života donosi i nove tendencije koje više odgovaraju modernom i dinamičnom  životnom stilu.
    Predstavljamo vam tuš kabine koje se savršeno uklapaju u svaki prostor, kao i projekat apartmana višestruko nagrađenih arhitekti Ele Nešić i Danila Nedeljkovića koji daju kreativno rešenje za svakodnevni SPA ugođaj i koloritne mozaike.
    Pogledajte proizvode na našem novolansiranom web sajtu www.casa.co.rs i potražite trendove, ideje i inspiraciju na socijalnim mrežama u dnu ove stranice.
Naš cilj je da Vas obradujemo svaki put sa nečim novim.
Do sledećeg izdanja želimo da se prepustite jedinstvenom wellness trenutku.

Vaša CASA

Idealna SPA Zona Vašem Domu - Dorma Gral Tuš Kabine!

Staklena Tuš kabina BH 415
    Staklene tuš kabine su odavno preuzele primat nad tradicionalnim i zastarelim tuš kabinama od plastike, ne samo zbog estetike i lakšeg održavanja, već pre svega zbog funkcionalnosti, uklapanja u individualni prostor i najviše zbog svoje dugotrajnosti.
    Kada razmišljate o renoviranju postojećeg kupatila ili dizajnirate novo, imajte na umu da će se kvalitet materijala koji ćete ugraditi  odraziti na dugovečnost vaše tuš kabine.
    Iako svi želimo kvalitet i povoljnost, priznaćete da nije isto ako tuš kabinu morate opet da menjate za 5 ili za 50 godina. Stara izreka je da se posle nekog vremena retko sećamo koliko smo nešto platili, ali kvalitet nikako ne zaboravljamo. Garancija uz lep dizajn je jedna od osnovnih stvari pri izboru tuš kabine.

    Pravi izbor koji garantuje kvalitet i prilagodljive dimenzije po meri svako pojedinačnog prostora su DORMA tuš kabine iz serije Gral! 
    Čiste površine, maksimalna prozračnost, stilizovan okov, vanvremenski dizajn učiniće kupatilo vizuelno većim i blistavijim, a Vama podariti doživljaj za sva čula svakog dana.
Tuš kabina BO 460
SQUARE Stakleni Tuš Paravan
    GRAL tuš kabine predstavljaju prava mini remek dela u svakom domu, jer se izrađuju po meri.
   247 različitih konfiguracija koje se uklapaju do poslednjeg milimetra vašeg kupatila:  
  • kvadratni
  • petougaoni
  • polukružni oblik sa zakrivljenim staklom
  • klizna tuš kabina
  • stakleni paravan za kadu 
  • Walk-In stakleni paneli - varijanta koji će vam dati osećaj slobode
  • linijska tuš kabina samo sa vratima
    Pogledajte neverovatan izbor na stranici tuš kabine.  
    Personalizacija stakla daće unikatan pečat i karakter svakom prostoru.
    Na raspolaganju su različite tehnike personalizacije stakla koje mogu delimično ili kompletno upotpuniti površinu stakla:
  • folije za staklo daju sjajne mogućnosti da postavite fotografije, crteže, tekst, geometrijske šare...
  • peskiranje stakla
  • eko-premazi na bazi vode sa specijalnim efektima na staklu
    Sve zavisi od toga da li želite otvoren pogled na okruženje ili privatnost tokom tuširanja.
    Jedina granica u ukrašavanju stakla je vaša mašta! 
    Na gornjim slikama je prikazan samo deo asortimana šarki za tuš kabine iz premium serije DORMA GRAL. U našoj ponudi je i standard serija DORMA S1000 koja garantuje odličan kvalitet po povoljnoj ceni. 
    I u standard seriji u pitanju su visokokvalitetni materijali tipa mesinga i debeli sloj premaza hroma kod kojih se boja vremenom ne menja, a sam mehanizam je čvrst i stabilan, te sprečava da na okovu dođe do izvijanja, škripanja ili bilo kakvih deformacija.
    Beskompromisan kvalitet je ono čemu težimo u svakom segmentu svoga rada, a serije DORMA Gral i S1000 su dokazano lideri u segmentu okova za tuš kabine.
Share
Tweet
Forward to Friend
Share

Eksplozija Boja I Šarolikih Formi - Mozaici U Kupatilu

Blends & Colors kolekcija
Blue Sun Shades kolekcija
Mayfair kolekcija
Cupid kolekcija
    Mozaik pločice prožimaju prostoriju osećajem luksuza i raskoša. Zanimljiv dizajn, lepota i maštovitost su najveće prednosti mozaika.  Ove elegantne i sofisticirane pločice ukazuju na prestiž, ali treba biti oprezan kod kombinovanja u enterijeru, jer lako mogu prerasti u kič.
    Veoma ih je teško održavati, pa se ne preporučuju za prometna mesta. Važno je razumeti karakteristike materijala pre nego što donesete odluku. 
Swimming pool kolekcija
Mozaik play kolekcija
Metalik kolekcija
Iceberg kolekcija
Pogledajte selekciju svežih boja i najnovije trendove dekorativnih mozaika.
Oni su uvek u modi, jer ih krase čarobne nijanse, kontrasti, geometrijski oblici i dinamične kompozicije.
Mozaici ostavljaju snažan i apsolutno upečatljiv utisak u svakom kupatilu.
Još jedan dokaz da su upravo detalji  ti koji stvaraju ukupnu atmosferu prostora.
 

Facebook
Twitter
Website
Email
LinkedIn

Predstavljamo Projekat Kupatila - Moderna Romantika

U ovom izdanju Vam predstavljamo projekat arhitekti Ele Nešić i Danila Nedeljkovića. 
Projekat: apartman na Vračaru, fokus na 3 kupatila
Stanje projekta: projektovano 2013., realizacija u toku
    Želja klijenata je bila da im se ceo projekat enterijera uradi tako da prostor odiše svedenom elegancijom, a da se opet s druge strane dizajn prostora estetski poveže sa izgledom zgrade u celini. 
    Sama zgrada ima elemente tradicionalne gradske kuće sa fasadom, ulaznim holom i ogradama od kovanog gvožđa, čije su autorke arhitektice Sanja Ćirić i Danica Sinđelić iz kompanije "Energogroup".
Master kupatilo
Master kupatilo zadovoljava sve zahteve i potrebe u funkcionalnom i estetskom smislu. Fizički odvojena All-in Glass pregrada za tuš uz upotrebu skoro nevidljivih profila, vizuelno komunicira sa ostatkom kupatila i daje dodatnu prozračnost prostoru.
 
Master kupatilo
Master kupatilo
    Svedeni kolorit odiše harmonijom i neprolaznom elegancijom, taman onoliko koliko je potrebno da stvorite miran i intiman spa ugođaj. Velike zidne i podne pločice smirenih tonova daju osećaj prostora i posebnu dozu luksuza u kombinaciji sa staklom.
    Slika na zidu i retro lampe pored ogledala upotpunjuju efekat nežnosti i kreiraju toplinu i romantiku. Svi neophodni elementi su tu kao dokaz promišljenosti i detaljnog projektovanja.


    U dečjem kupatilu sve je funkcionalno prilagođeno.
    Keramičke pločice sa motivima ribe razigravaju prostor, a u isto vreme je izbegnuta upotreba ekscentričnih boja jer deca brzo rastu u tinejdžere kojima će kasnije verovatno zasmetati suviše detinjast dizajn. Zanimljiva je impresija kao da se nalazite u akvarijumu.

    Podne keramičke pločice su većih dimenzija i stvaraju i optičku iluziju većeg kupatila.
 
    Tuš kabina od zida do zida je postavljena direktno na pločice.
Upotrebljeno je clear kaljeno staklo koje zajedno sa svetlarnikom pored vrata kreira transparentnost i okrepljuje prostor.
    Izabrani okov za tuš kabinu je od mesinga, vrhunskog kvaliteta iz serije GRAL.
    Široka komoda je u isto vreme i nosač lavaboa i prostor za odlaganje stvari. Nameštaj u sva tri kupatila je isti i stilski ih povezuje.
    Primetan je sofisticirani linearan dizajn polica i komoda, dok je galanterija mekih zaobljenih linija. 

    U sve tri kupatilske jedinice, svaki komad nameštaja i paleta boja je vešto izabrana i ostavlja utisak vanvremenske elegancije i romantike u detaljima.
Gostinjsko kupatilo
    Za gostinjsko kupatilo koje definitivno predstavlja raritet u poplavi malih stanova, izabarana je klizna tuš kabina Gral SO 730.
Prisutni su samo osnovni elementi kupatilskog nameštaja sa ciljem oslobađanja manevarskog prostora.
    U toku je poslednja faza - završni radovi. Sa nestrpljenjem očekujemo konačne fotografije i ovom prilkom se zahvaljujemo arhitektama Eli Nešić i Danilu Nedeljkoviću  na srdačnoj i prijateljskoj saradnji i pruženim 3D modelima.
    Ukoliko planirate stambeni, rezidencijalni, komercijalni ili projekat javne namene, prepustite dizajniranje kvalifikovanim profesionalcima. Njihov cilj je da uz osluškivanje važih želja i afiniteta, kreiraju prostore koji ponovo i ponovo inspirišu.

d.i.a. Ela Nešić  e-mail:elanesic@yahoo.com
d.i.a. Danilo Nedeljković  e-mail:dnedeljko@yahoo.com
Facebook
Twitter
Website
Email
LinkedIn
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2013 CASA - Custom Art & Solutions Alternativ, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp