Nieuwsbrief juli 2015

V O O R W O O R D

Na een druk voorjaar staat voor velen van ons de welverdiende vakantie alweer voor de deur. De berichten over economisch herstel lijken ook hun vat te krijgen op onze branche. Vele berichten over het weer aantrekken van de economie, wat zich dan weer uit in nieuwe opdrachten voor Haller Benelux B.V. Het oplopen van de levertijden voor vrachtwagenchassis is hier, ons inziens, weer een bevestiging van. Voor Haller Benelux B.V. stonden in juni ook de Reinigingsdemodagen op het programma, het waren twee mooie dagen, met geïnteresseerde bezoekers in de nieuwste producten van Haller en Zoeller. Zo was er de Europese première van de gefacelifte Haller SLF type II, en de Europese introductie van de nieuwe "double Gripper" van Zoeller in combinatie met de HALLER LoToS schroefwormpersopbouw. Ook de nieuwe Haller X2i, nog niet eerder op een Nederlandse beurs gepresenteerd, werd goed ontvangen in Lelystad. Zo vindt u in deze brief nog veel meer nieuwigheden over onze producten en diensten. Tot slot willen wij u een bijzonder goede vakantie wensen! Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen neem dan gerust contact met mij op.
Timo Koop, verkoopleider Haller Benelux B.V.
Nieuws vanuit de groep
De nieuwe Zoeller fabriek draait op volledige capaciteit. De expansie kracht vanuit de Zoeller Groep is goed te merken in de breedte van het productportfolio. Er wordt continue gewerkt aan productverbeteringen en productinnovatie. Binnenkort kunnen wij u laten zien welke verbeteringen en compleet nieuwe innovaties er zijn. We houden u op de hoogte!
Mega 456 HKE
Een groot succes! De Zoeller Mega belading met HKE opname (frontlader opname). Inmiddels al weer geruime tijd operationeel in de afvalbranche en diverse klanten hebben hun frontlader voertuig vervangen naar een achterlader van Haller Benelux B.V. met de Mega/HKE belading. 
Producten Haller Benelux B.V.
Velen van u hebben reeds dit overzichtelijke boekje gezien op de RDD in Lelystad. Bijna al onze prodcuten samengevat in een handzaam boekje. Heeft u dit boekje nog niet? Geen nood, wij komen de aankomende tijd bij u langs en laten een exemplaar bij u achter. Stuur een email naar info@hallerbenelux.nl en u ontvangt een exemplaar per post.
Onderdelen
Onze onderdeel specialisten zullen u voorzien van alle relevante informatie omtrent onderdeel leveringen en u adviseren welke onderdelen bij een reparatie te vervangen zijn. Bij aankoop van originele onderdelen bij Haller Benelux B.V. is het montage advies volledig gratis, ook zijn deze onderdelen voorzien van de standaard Haller Benelux B.V. garantie. Dus naast het onderdeel koopt u ook een stuk ontzorging en bent u verzekerd van een juiste passing en kwaliteit. Hierdoor wordt uw reparatie – en stilstand tijd tot een minimum beperkt.
SLF type II
De eerste serie uitlevering en van de SLF type II zijladers zijn een feit. En zoals wij van Haller Benelux al verwacht hadden zien de gebruikers van de SLF type II een significante doorontwikkeling van de oude en vertrouwde SLF. Maar wat is deze doorontwikkeling dan concreet?
  • Zware uitschuifslede
  • Hoge kwaliteit draaimotoren
  • Centrale smering is slimmer gemonteerd
  • Zeer geschikt voor IDENT en CMS
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Modulair opgebouwd dus snelle revisies
  • Brandstofbesparing door slimme pers
  • Componenten zijn toegankelijk
  • Veel minder stekkers
Vraag een demo aan door ons te bellen.
Advies en garantie
Naar behoefte van de klant kunnen er afspraken gemaakt worden om op regelmatige basis klanten te bezoeken en hun voorraden onderdelen bij te houden en de klant van de laatste informatie te voorzien. Ook is het mogelijk om maatwerk afspraken te maken bij leveringen van meerdere stuks, of een jaarbasis afname. Bij deze klantenbezoeken kunnen we uw onderdelen voorraad actueel houden, en ervoor
zorgen dat uw voorraad waarde niet onnodig hoog is door incourante onderdelen.
LoToS Double Gripper
De LoToS dubbele zijlader is de praktisch en efficiënt. De zijbelading van de nieuwe SLF type II is dusdanig modulair dat deze eenvoudig uitgebreid kan worden voor dubbele gripper mini-containerbelading kunnen twee mini-containers van 120 t/m 240 liter samen geledigd worden. Twee wormen, aangedreven door hydraulische motoren, zorgen voor de continue verwerking van het afval. Eenvoudige en schone scheiding tussen verdichtingswormen en container, vanwege de omkeerinrichting. De gevulde container wordt met het kettingsysteem worden afgerold. Het inzamelproces kan met een lege container voortgezet worden. 

Kijk voor meer foto's op: 
www.facebook.com/hallerbeneluxbv
Forward
Copyright © 2015 Haller Benelux B.V., All rights reserved.


uitschrijven    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp