Nieuwsbrief september 2015

V O O R W O O R D

Na de vakantieperiode is alles weer in vliegende vaart opgestart, zo ook in onze branche. De afvalmarkt is sterk in beweging met nieuwe stromen zoals bijvoorbeeld PMD en hogere scheidingsdoelstellingen. Ook het doorzetten van Diftar brengt in veel gevallen de noodzaak tot aanpassing van de inzamelstructuur met zich mee. Haller Benelux B.V. denkt graag met u mee in oplossingen voor deze mooie kansen voor onze klanten om zich te onderscheiden, en efficiency door te voeren. 

Een gevolg van deze ontwikkelingen is, dat er routes ontstaan met kleine inzamelvolumes. Haller Benelux B.V. kan met haar brede productportfolio prima aan de behoefte voldoen. Deze nieuwsbrief staat dan ook grotendeels in het teken van kleinere voertuigen onder het motto: “Minder is Meer!”
  • Minder brandstof...
  • Minder investering...
  • Minder onderhoud...
  • ...Is meer rendement!
Timo Koop, verkoopleider Haller Benelux B.V.
Zoeller Mini XL
De Mini XL is de ideale mix tussen de Micro XL en de Medium XL. Prima te monteren op een twee assig chassis van ca. 12 ton (laadvermogen ca. 3800 kg.) en beschikt over een zeer eenvoudige doorlopende kam belading met DIN en BG armen. Bij het toepassen van deze belading wordt er wel veelal overgegaan op een gestuurde voorloopas.  
Zoeller Mini XLH
De Mini XLH is de grootste kleine en de meest populaire opbouw in ons productportfolio. Reden is dat deze opbouw zeer geschikt is voor een smalspoor voorloopas chassis van ca. 21 ton (laadvermogen ca. 7500 kg.) De opbouw beschikt over een automatische split lift, DIN en BG armen. 
Tijd voor...
Controle en Onderhoud?

Hoewel de zon nog lekker kan schijnen, staat de winter weer voor de deur. Om probleemloos de winterperiode in te gaan, staat Haller Benelux B.V. voor u klaar om een Controle en Onderhoudsbeurt aan uw voertuigen te verrichten. Onze deskundige servicemensen kunnen uitstekend de staat van uw voertuig beoordelen en bepalen welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw voertuig in topconditie is. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling service. 
Ingebruikname, neem de tijd
Haller Benelux B.V. besteedt altijd erg veel tijd aan de ingebruikname van een nieuw voertuig. Het is natuurlijk altijd een feest om een nieuw voertuig in gebruik te nemen, maar nog belangrijker is het serieuze gedeelte van de ingebruikname. Na de koffie begint het echte afleveren. Bij Haller Benelux B.V. komt er altijd een account manager mee als eerste aanspreekpunt, daarnaast komt onze instructeur om het voertuig in al zijn details uit te leggen aan de gebruikers. Dit moet zeker niet onderschat worden. Een inzamelvoertuig is tegenwoordig nog complexer en kostbaar, het loont om de tijd te nemen het voertuig te leren kennen, dit is een investering in de toekomst. 
Forward
Zoeller Micro XL
Het ultieme voertuig voor kleine routes, kleine volumes of op zeer smalle wegen. Deze alleskunner op twee assen kent de voordelen van een klein en wendbaar voertuig, maar heeft kenmerken van een groot inzamelvoertuig als het op persen en verdichten aankomt. Het GVW van dit voertuig blijft veelal onder 7500 kg.
Zoeller Micro HG
Dit is een perfecte opbouw voor recyclebare goederen die nog na-gesorteerd dienen te worden. Het afval wordt in de opbouw wel aangeduwd maar niet kapot geperst. Dus is na een inzamelronde nog prima te persen. Deze Micro HG opbouw kunnen geleverd worden met achter- en of zijbelading. 
Originele onderdelen
altijd voordeliger

In ons onderdelen magazijn beschikken wij over een enorme voorraad originele onderdelen om voertuigen in topconditie te houden. Deze originele onderdelen hebben een uitgebreid testprogramma doorlopen en staan garant voor een lange levensduur. Daarnaast heeft u recht op de originele fabrieksgarantie op deze onderdelen.
Scholingsdagen bij Haller Benelux B.V.
Haller Benelux heeft in de maanden oktober en november van dit jaar weer een aantal technische scholingsdagen gepland staat. Deze trainingen zijn bedoeld voor technici die dagelijks onderhoud plegen aan Haller en Zoeller opbouwen. Hier wordt de laatste stand van de techniek overgebracht en wordt de kennis over onze producten bij uw technische medewerkers nog eens opgefrist. Onze technische specialisten zullen, allen op hun vakgebied, een trainingsdeel voorbereiden. De docent op deze cursusdagen is Henk van Daalen. Henk van Daalen is een man die midden in de praktijk staat. Naast zijn werk als instructeur bij afleveringen, voert hij ook audits uit bij de servicedealers van Haller Benelux B.V. en ondersteund hij deze bij complexe klussen. Daarnaast is Henk een belangrijke bron van informatie voor de ontwikkelingsafdelingen van Haller/Zoeller opbouwen en Zoeller beladingen. In nauwe samenwerking worden de vragen uit de praktijk op de tekentafel uitgewerkt voor producten van de toekomst. Kortom, iemand die uw technische mensen de kneepjes van het vak boeiend kan bijbrengen, dit alles ondersteund met een grote dosis praktische kennis en voorbeelden uit de praktijk.
De cursusdagen 2015 zijn:
- 28 okt. X2c/X2i met belading
- 4 nov. Medium opbouw met belading
- 18 nov. Haller zijlader
Schrijf u snel in want vol=vol!
Copyright © 2015 Haller Benelux B.V., All rights reserved.


uitschrijven  

Email Marketing Powered by Mailchimp