Copy
Niet goed te lezen?
Bekijk het online
Nieuwsbrief over trotse makers, producten en klanten
De nieuwsbrief van dit kwartaal staat in het teken van zeep en kaarsen. In opdracht kunnen wij deze in vele kleuren en vormen laten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zeep en kaarsen atelier

Producten van zeep en kaarsen laten we vooral maken door twee ateliers van de Siza Groep. Hiervoor gaan we naar Arnhem, naar de Buitenplaats waar atelier De Zeepbel en Giet & Dompel handig naast elkaar zitten:

De Zeepbel

Het zeepteam van mannen en vrouwen maakt zoals de naam het al zegt zeep. Zeep in allerlei kleuren en vormen. Een van onze toppers zijn de zeepstaafjes met "bedankt" erin. Bij De Zeepbel kan iedereen in zijn eigen tempo werken. Want zit het een dag even niet zo mee dan is het geen probleem om iets rustiger aan te doen of afzonderlijk te werken. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je werkt. 

Giet & Dompel 

Het team van Giet & Dompel maakt voor ons kaarsen. Kaarsen zoals pyramidekaarsen met sneeuweffect, gelukskaarsjes met echt muntgeld of een kaars van gestapelde harten. Het werk bij Giet & Dompel is echt 'teamwork'. Want de een zorgt bijvoorbeeld voor plakkaten kaars, de ander steekt daar vormpjes uit en de volgende rijgt deze aan elkaar en dompelt de kaars onder om het geheel af te maken. 

Producten

De teams van De Zeepbel en Giet & Dompel maken producten zoals zeepstaafjes, kerstzeepjes, stapelhart kaarsen en gelukskaarsjes:

Trotse klanten

Onze klanten zorgen ervoor dat er werk is, want zonder opdracht laten we niets maken bij de sociale werkplaatsen. De makers krijgen hierdoor zinvol en nuttig werk en weten dan ook dat hun werk op de juiste plek terechtkomt. De bovenstaande producten hebben wij onder andere mogen laten maken voor hotel Lindeboom, hotel De Gouden Karper, Van Ede & Partners, BTL Nederland en scholengemeenschap CS De Hoven.

Bouw ook mee aan trots!

Geïnspireerd of enthousiast geraakt door de trotse makers, producten of klanten? Neem dan contact met ons op via telefoon 0314 64 37 95 of mail caroline@cmem.nl. Of kijk op onze website www.cadeausmeteenmissie.nl

Groeten Caroline Smeets

Natuurlijk vind ik het ook heel fijn wanneer je deze nieuwsbrief wilt delen: 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Cadeaus met een missie, All rights reserved.