Copy
Niet goed te lezen?
Bekijk het online
Nieuwsbrief over trotse makers, producten en klanten
De eerste nieuwsbrief van Cadeaus met een missie! Eigenlijk is dit niet echt de eerste, want je kent ons al onder de naam The Present Tree. De naam is veranderd, maar de missie niet. In opdracht laten wij producten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Houtwerkplaatsen

Deze nieuwsbrief staat in het teken van hout. Producten van hout laten we maken door verschillende houtwerkplaatsen in de regio. Twee van deze werkplaatsen zijn:

Workmate Company

Cliënten van de Siza Groep vinden bij Workmate Company onder andere op de houtafdeling een zinvolle dagbesteding. Er werken daar een aantal handige jongens die hun handen niet omdraaien voor het fijne figuurzagen en het grote zaagwerk. En ze zorgen er altijd voor dat de producten netjes worden geschuurd en afgewerkt. Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke en/of zintuigelijke beperking of chronische ziekte vinden hier een fijne werkplek. 

RIBW 

Op het werkstation van RIBW in Raalte is er een houtafdeling die voor ons kistjes en kratjes maakt van steigerhout. Gelukkig schrikken ze niet van grotere aantallen en hebben ze een congres van cadeaukistjes kunnen voorzien. Naast mensen van de RIBW Groep Overijssel vinden ook cliënten van Dimence en stichting Parabool hier een mooie werkplek. En gebruiken Interakt Contour, Carmel college Salland en de VSO de Zonnehof ook een gedeelte van de ruimte.

Producten

De mensen van de houtwerkplaatsen maken producten zoals menukaarthouders, houten hangers, kistjes en sleutelhangers:

Trotse klanten

Onze klanten zorgen ervoor dat er werk is, want zonder opdracht laten we niets maken bij de sociale werkplaatsen. De makers krijgen hierdoor zinvol en nuttig werk en weten dan ook dat hun werk op de juiste plek terechtkomt. De bovenstaande producten hebben wij onder andere mogen laten maken voor Hotel Villa Ruimzicht, Hotel Toon, Universiteit Twente & Saxion Hogescholen en muziekvereniging Union Zelhem.

Bouw ook mee aan trots!

Geïnspireerd of enthousiast geraakt door de trotse makers, producten of klanten? Neem dan contact met ons op via telefoon 0314 64 37 95 of mail caroline@cmem.nl. Of kijk op onze website www.cadeausmeteenmissie.nl

Groeten Caroline Smeets

Natuurlijk vind ik het ook heel fijn wanneer je deze nieuwsbrief wilt delen: 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Cadeaus met een missie, All rights reserved.