Copy
Niet goed te lezen?
Bekijk het online
Nieuwsbrief over trotse makers, producten en klanten
Een extra nieuwsbrief over het meest toffe festival van Nederland: Mañana Mañana in Hummelo! Van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni kun je relaxed feesten op Landgoed Enghuizen.

Naast een programma vol muziek en keuzestress uit heerlijk eten en drinken kun je bij onze "gemaakt met trots" tent 10 superleuke workshops volgen. 

Voorbereiden workshops

De workshops zijn met trots voorbereid door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verschillende trotse makers zijn druk in de weer geweest waarvan een aantal straks ook tijdens het festival mee zullen helpen. De mensen werkzaam bij Workmate Company, stichting HIER, RIBW Groep Overijssel en zorgboerderij Den Besselder hebben hieraan gewerkt. Net zoals:  

GGNet

GGNet in Warnsveld heeft een creatieve broedplaats waar ze onder andere werken met hout en textiel en openstaan voor onze ideeën. Zo hebben zij de workshop "canjo maken" voor ons voorbereid. En een canjo is een gitaar gemaakt van een conservenblikje. Vandaar dat we blikjes hebben gespaard. Op zondag zal een groepje trotse makers assisteren bij de verschillende workshops.

In t Zadel 

Bij In t Zadel werkt Bert. En Bert gaf me vorig jaar een armband gemaakt van paracord. Gewoon omdat hij daar trots op was. De armband vind ik zo leuk dat ik hem gevraagd heb of hij mij dit wil leren voor de workshops tijdens het festival. Naast een armband kun je er straks ook een horloge van maken met een houten wijzerplaat. Zaterdagmiddag assisteert Bert trouwens in hoogst eigen persoon bij de workshops. 

Workshopplek Gemaakt met Trots

Pimp, knutsel en maak met trots je eigen Mañana Mañana kunstwerkjes! Met hout, jute, verf en knutselmateriaal kun je 3 dagen lang creatief zijn op de workshopplek van "Gemaakt met Trots":

Koop je kaartje

Koop via de site van Mañana Mañana een kaartje en dan zie ik je graag op
17, 18 en/of 19 juni.

Tot Mañana Mañana!

ps: twijfel je nog? Bekijk dan even dit filmpje en wees overtuigd.
Groeten Caroline Smeets

Natuurlijk vind ik het ook heel fijn wanneer je deze nieuwsbrief wilt delen: 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Cadeaus met een missie, All rights reserved.