Copy
Niet goed te lezen?
Bekijk het online
Nieuwsbrief over trotse makers, producten en klanten
Deze nieuwsbrief staat in het teken van kerstcadeaus. Ook al duurt het nog even voordat het Kerst is, onze trotse makers zijn al bezig met kerstbestellingen. In opdracht maken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kerstcadeaus voor ons.

Cadeaumakers

Kerstcadeaus laten we maken bij al onze werkplaatsen. Houtwerkplaatsen, zeep- en kaars atelier, vormgevingswerkplaatsen, bierbrouwerij, koffiebranderij, theehuis, chocolade atelier, molenaar en bakkerij schakelen we allemaal in. Twee van deze cadeaumakers zijn:

De Lente

Vormgevingswerkplaats De Lente heeft voor een kerstopdracht zaadbommetjes gedraaid  en ingepakt. De zaadbommetjes bestonden uit klei, compost, water en bloemzaadjes speciaal voor bijen en insecten. In de werkplaats vinden mensen met een (verstandelijke) beperking, mensen die blijvend arbeidsongeschikt zijn en mensen die tijdelijke ondersteuning nodig hebben een mooie werkplek. 

Bakkerij Van Eigen Deeg 

Bakkerij Van Eigen Deeg gaat voor ons (mini)kerststol, banketstaaf en kerstkransjes maken voor in de kerstpakketten. In de bakkerij werken cliënten van onder andere de Siza Groep. Onder begeleiding van twee ervaren bakkers en een werkcoach wordt iedere medewerker geholpen, getraind en geënthousiasmeerd om zo zelfstandig mogelijk te werken. 

Producten

Onze trotse makers maken kerstcadeaus zoals zaadbommetjes, kerstzeepjes, banketstaven en bier voor in kerstpakketten: 

Trotse klanten

Onze klanten zorgen ervoor dat er werk is, want zonder opdracht laten we niets maken bij de sociale werkplaatsen. De makers krijgen hierdoor zinvol en nuttig werk en weten dan ook dat hun werk op de juiste plek terechtkomt. De bovenstaande producten en andere kerstcadeaus hebben wij onder andere mogen laten maken voor kapper Jeroen, hotel De Gouden Karper, muziekvereniging Union, BTL Nederland, scholengemeenschap CS De Hoven en Vrouwen van Nu.

Bouw ook mee aan trots!

Geïnspireerd of enthousiast geraakt door de trotse makers, producten of klanten? Neem dan contact met ons op via telefoon 0314 64 37 95 of mail caroline@cmem.nl. Of kijk op onze website www.cadeausmeteenmissie.nl

Groeten Caroline Smeets

Natuurlijk vind ik het ook heel fijn wanneer je deze nieuwsbrief wilt delen: 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Cadeaus met een missie, All rights reserved.