Copy
Niet goed te lezen?
Bekijk het online
Nieuwsbrief over trotse makers, producten en klanten
In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar blik ik terug op een heel mooi 2016 met voorbeelden over "op-maat-gemaakte" producten. In opdracht laat ik namelijk producten op maat maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heel mooi 2016

Met trots, verbazing en een heleboel blijdschap kijk ik terug op een heel mooi 2016. Na een aantal jaren van zoeken en zwoegen, heb ik afgelopen jaar zomaar mijn succesformule gecreëerd.

Gedurende het jaar bleek opeens mijn nieuwe aanpak te werken. Hoe het precies is ontstaan, kan ik niet eens aangeven, maar dat het werkt, is zeker:)

Summerschool  

Naast dat ik samen met de werkplaatsen, activiteitencentra en dagbestedingen veel mooie producten heb mogen laten maken, mocht ik afgelopen zomer ook een presentatie geven over mijn sociaal ondernemerschap.

Tijdens het Summerschool festival van de Universiteit Twente in Enschede heb ik mijn ervaringen gedeeld met een groep internationale studenten. 

Op maat maken

Aan de hand van een tekening of schets maken wij producten op maat. Of het een gedetailleerde tekening is of kleine schets maakt ons niet veel uit. In overleg komen we er altijd samen uit. Net zoals afgelopen jaar met deze twee producten is gegaan:

Trotse klanten

Onze klanten zorgen ervoor dat er werk is, want zonder opdracht laten we niets maken bij de sociale werkplaatsen. De makers krijgen hierdoor zinvol en nuttig werk. En ook uitdagend werk, want soms moeten ze iets nieuws leren zodat we het product naar wens kunnen maken. 

In 2016 mochten wij 'standaard' en op-maat-gemaakte producten laten maken voor restaurant Padrino's in 's-Hertogenbosch, Frozz Frozen Yoghurt in Amsterdam, International Wellness Resort in Emst, grand-cafe De Doelen in Franeker, brasserie Downtown in Dordrecht, brasserie Gouds Beleg in Gouda, restaurant Blue Amsterdam in Amsterdam, Gijs Jolink in Hummelo, cafe-restaurant Stork in Amsterdam, Droste's herberg in Tubbergen, restaurant De Goudenlepel in Geleen, eetpaleis 't Vosje in Rosmalen, Blushing Coffee & Tea in Amsterdam en Blaricum, restaurant de Ruif en de Deel in Rheden, recreatiepark 'n Kaps in Tubbergen, restaurant De Beurs in Vlissingen, cafetaria De Straatsburger in Hengelo (OV), restaurant Abrazo in Rotterdam, Droom van Zwolle in Zwolle, Thermae Son in Son en Breugel, Generator hostel in Amsterdam, Twents Genot in Haaksbergen, restaurant Onder de Linden in Sneek, de Bakkerszonen in Amsterdam, Verhage Franchise Support in Zwijndrecht, cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim en muziekvereniging Union in Zelhem. 

Bouw ook mee aan trots!

Geïnspireerd of enthousiast geraakt door de trotse makers, producten of klanten? Neem dan contact met ons op via telefoon 0314 64 37 95 of mail caroline@cmem.nl. Of kijk op onze website www.cadeausmeteenmissie.nl

Groeten Caroline Smeets

Natuurlijk vind ik het ook heel fijn wanneer je deze nieuwsbrief wilt delen: 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Cadeaus met een missie, All rights reserved.