Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

presents:
THOUGHTRECORDS

NEW SITE

MSmusicrecordings & THOUGHTRECORDS
Sinds 2013 wordt op kleine schaal muziek uitgebracht en uitgegeven onder de naam MSmusicrecordings. Deze formele naam is in leven geroepen om het componerende en uitgevende aspect van elkaar te scheiden. Breder inzetbaar te zijn. En de componist of kunstenaar een veilige haven te bieden.

Daarom is nu ook THOUGHTRECORDS bedacht als onderdeel van de vervaardiging van een album, namelijk de producerende kant. Op deze manier is de poging om op meerdere gebieden diensten zelfstandig aan te kunnen bieden bij derden. Evenals MSmusicrecordings van dienst wil zijn op 't gebied van uitgeven, zo buigt THOUGHTRECORDS zich over de productie. De componist sluit zich bijvoorbeeld aan voor 't uitgeven of produceren van een eigen werk. Of een producent vraagt bijvoorbeeld advies over uitgeven of inhoud van een werk. De bedoeling is bloeiende samenwerkingen tot stand te brengen en door de krachten te verenigen om zodoende nieuwe muzikale creaties van de grond te krijgen. Bezoek de site: www.thoughtrecords.com

Voor advies, productie, of compositie voor een van uw projecten of vragen hierover kunt u mailen naar maartje@maartjeteussink.nl


SOUNDTRACK VUURVROUWEN
De muziek van 't toneelstuk 'Vuurvrouwen' is inmiddels online uitgebracht als soundtrack; luister 't album op Spotify hier. presents:

VINYL 7''


De vinyl EP 'What Dress' is een promo voor een nieuw album, nieuw werk in de steigers! Bezoek deze HOMEPAGE, en vindt 't singletje eenvoudig onder 'Music', waar u 't kunt beluisteren en (met korting) kunt bestellen, u krijgt 't per post toegestuurd. Ook zijn andere albums als digifile, digipack met booklet, wallet, of vinyl hier te vinden en te bestellen.

VUURVROUWEN ON TOUR
'T nieuwste stuk van Alize Zandwijk en Rob de Graaf bij 't Ro Theater is te zien tijdens een landelijke tournee in de Nederlandse theaters t/m 9 november. Met; Herman Gilis, Fania Sorel, Goele Derick, Sylvia Poorta, Maartje Teussink.
Komt dat zien! Bekijk HIER de trailer
ga voor de speellijst en meer info naar: www.rotheater.nl of lees hier recencies


FILMMUZIEK
Voor de nieuwe film van Jack wouterse, 'SLAAF' is filmmuziek i.s.m. Geert Chatrou gemaakt. De film gaat in première op 30 september op 't Nederlands Film Festival in Utrecht. Ook is er 'n vertoning op 't festival op 2 oktober. Klik HIER voor info en tickets.

Dank voor 't lezen van deze nieuwsbrief.

Tot horens,

         
THOUGHTRECORDS
Maartje Teussink

 
Buy from iTunes
Listen @ Spotify
Find @ Deezer


Vuurvrouwen
track list:

 1. Bouzoukiimpro
 2. Jeanne Introduction
 3. Life in Lack of me

  4.
  Freedom

  5.
  I Heared

  6.
  Gitaar in D & bouzouki

  7.
  Gitaarimpro 2

  8.
  Arrange it all

  9.
  Protester

  10.
  Du bist fast fertig

  11.
  Gitaarimpro 1

  12.
  Jeanne 2

High Coasts

Digifile/cd, download
Listen@ITunes

Back in Place (Morning Sun)

Digipack, 2 cd's
Listen@ITunes

Live

Wallet, cd
 
Listen@ITunes

Ballyvaughan

Digipack/cd, vinyl, download
Listen@ITunes

Niet Vandaag

Digifile, cd
 
Listen@ITunes

Vuurvrouwen - Ro Theater

Online album
Listen@ITunes
Copyright © *|2014|* *|MSmusicrecordings|*, All rights reserved.
*werkplaats: P.vanAschstraat 1 3043 RE R'dam, Overschie*

please contact:
*maartje@maartjeteussink.nl*

*www.maartjeteussink.nl* *www.maartjeteussink.bandcamp.com*
 
Follow on Twitter
Like on Facebook
Forward to Friend
Update email settings
Unsubscribe from list