NEWS THOUGHTRECORDS

Lieve lezers,

deze zomer is er doorgewerkt aan een aantal muziekuitgaves:COLLECTED SOUNDSCAPES

Afgelopen jaar zijn er een aantal volumes 'Collected Soundscapes' uitgebracht. Volumes I, II en III om precies te zijn. Deze uitgaves zijn uitgebracht op bandcamp, maar nu is er ook een verzameling is gebundeld en uitgebracht op streamingservices. Het is te vinden op Spotify en Amazon. Er is een selectie gemaakt uit de drie volumes om een impressie te geven van m'n muziek op het gebied van soundscapes, filmscores gemaakt voor verschillende theater, - installatie en film projecten.
sUMMERsIXTEENsESSIONS

Deze zomer zijn tevens een aantal electronica schetsen ontwikkeld, het resulteerde in een 10 tal instrumentale en vocaal-instrumentale nummers, veelal zonder tekst, sommige met tekst. Deze audioschetsen zijn in juli en augustus gemaakt en als work in progress is het onderdeel van de verzameling audio die op dit moment wordt aangelegd, ontwikkeld als een onderzoek naar nieuw materiaal voor toneelvoorstellingen en basisfragmenten voor 'Organic Cities', een album wat in de winter van 2017 gepland staat. Het is te vinden en te beluisteren op Soundcloud.MUSICVIDEO
Via deze link is een voorproefje te zien van beeldmateriaal bij het work in progress nummer 'Keep it Right'.


EN VERDER:


BUITENWERKPLAATS - ARTIST IN RESIDENCE - KOETSHUIS - ORGANIC CITIES
Van 08.10 tot 16.10.2016 wordt er gewerkt aan nieuw materiaal voor het album  'Organic Cities'. in het voormalige koetshuis in de 'Buitenwerkplaats' dichtbij Amsterdam. Op mijn blog kunt u die periode lezen hoe deze work in progress zich ontwikkelt. Op 13 oktober om 14u vindt een presentatie plaats van het tot dan toe ontwikkelde werk tijdens de werkweek, in de buitenlucht, als het weer meezit.
De hele periode ben u verder van harte welkom om langs te komen. Het adres is Starnmeerdijk 6 in Starnmeer (dichtbij Amsterdam).


GOLDEN HEART & WILDENTE
Na haar afscheid bij het Ro Theater heeft Alize Zandwijk een druk bezette agenda bij Theater Bremen. In 2017 heeft zij mij gevraagd om de muziek te schrijven voor het stuk 'Golden Heart' bij Theater Bremen en 'die Wildente' in  Zürich, Zwitserland. Hier is het maakproces van muziek bezig; de dansvoorstelling 'Golden Heart'  speelt bij Theater Bremen (DE) zijn eerste voorstelling op 9 januari 2017 en 'Die Wildente' een toneelbewerking van een stuk van Henrik Ibsen in Schauspielhaus Zürich speelt de eerste voorstelling op 8 maart 2017. Download hier de hele pdf van het programmaboek van Schauspielhaus Zürich.
ALBUM BESTELLEN?
Bezoek www.maartjeteussink.nl en kijk onder 'MUSIC' voor de ORDERPAGE.


Hopelijk tot ziens of tot horens en hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief.

Maartje Teussink

w: www.maartjeteussink.nl
e: info@thoughtrecords.com
t: 06-10731806

 


Like op fb