Lieve lezer,

er staan mooie projecten op 't programma en het doet me plezier u op de hoogte te houden van nieuwe muziekuitgaves en komende producties.
 
Ten eerste is een strijkkwartet uitgebracht, een compositie in D-mineur opgenomen met i.s.m. het Cammenae Collective in de State of Mind Studio in Amsterdam. De opnames staan nu online!
Moře Calma by Maartje Teussink, Camenae Collective
EINE FAMILIE - THEATER BREMEN
PREMIERE 26-02-2016 - THEATER AM GOETHEPLATZ - BREMEN (DE)Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het stuk 'August Osage County', of, 'Eine Familie'  in Theater Bremen  Voor meer info, tickets en credits klik hier .
Een voorproefje van de muziek is hier te beluisteren:
https://soundcloud.com/user46469361/sets/musik-von-maartje-teussink-aus-eine-familie-august-osage-countyKOMENDE PROJECTEN

18 en 19 maart 2016
ZUIDELIJK TONEEL organiseert i.s.m. Schrijver Lucas de Waard, regisseur Bram Jansen, acteurs van 'Bloem van de Natie' en Eva van Manen:
Muzikale ondersteuning bij improvisatie project ter opening van TILT - literatuurfestival
presentatie: Zaterdag 19 maart om 19:00uur in 'De Nieuwe Vorst'

ORGANIC CITIES
Verder word momenteel gewerkt aan een nieuw album dat medio eind 2016 uitkomt. 
Houd de website www.thoughtrecords.com in de gaten voor muzieksamples en de work in progress die op deze site te vinden zal zijn.

CONNY JANSSEN DANST
Een heel bijzonder project is wel het volgende; In Maart beginnen de repetities voor de nieuwe voorstelling van Conny Janssen Danst. Hiervoor wordt op dit moment druk muziek geschrevn. Van 16 juni tot en met 10 juli gaat deze voorstelling te zien zijn op lokatie in Rotterdam. Deze dansvoorstelling wordt door het ensemble van Conny Janssen Danst gebracht met live muziek. Binnenkort volgt hierover meer;

Voor info en tickets klik hier:
http://www.connyjanssendanst.nl/voorstelling/ferro-dome-zomer-2016/


 
ALBUM BESTELLEN?
Bezoek www.maartjeteussink.nl en kijk onder 'MUSIC' voor de ORDERPAGE.Like op fb