Copy
Royalt nyhedsbrev

Endnu bestillingsopgave til kongehuset


Endnu engang har jeg haft den store glæde at få en bestilling til kongehuset. Denne gang var det en gave til Kronprinsesse Mary, som skulle besøge KK electronics fabrik i Polen i forbindelse med et officielt erhvervsfremstød for Danmark med kronprinseparret i spidsen. I 2009 designede jeg Glass Art: ENERGI til Dronning Margrethe, da hun besøgte KK electronics fabrik I Ikast.

Jeg fik frie hænder til at løse opgaven og bestemte derfor, at det skulle være en personlig gave og en hyldest til det sociale store arrangement, som kronprinsessen har.

Derfor var Maryfonden et naturligt valg. Ord som RESPEKT, ET BEDRE LIV, HÅB, TOLERANCE og OMSORG er indlagt som sorte mønstre i værket.

Værket er træstammen,hvor ordene er de grundlæggende elementer og hvor sommerfuglene voksede sig store for derefter at flyve ud i verden.

Herunder detaljer fra værket 

Og hvor så Mary glad ud, da hun modtog gaven på KK electronics fabrik i Polen
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,15958248.html

 


UDSMYKNINGSOPGAVE
I april afleverede jeg en udsmykningsopgaven: GOD ENERGI til NOE, Holstebro
 
SOMMERAKTIVITETER
Match race i Middelfart til fordel for kræftramte børn frdag d. 29 maj. Her donerer jeg hovedpræmien i serien: LIVETS SEJLLADS- hvor fører den os hen?


 
Sommerudstilling i juni måned på Bovbjerg fyr.
www.bovbjergfyr.dk
Fernisering Søndag den 1. juni kl. 14.00.
Udstillere: Tom Oddvar Gundersen, Jelling, akryl/skulptur, Pia Brun Jørgensen, Gjern, akryl, Bjarne Ploug, Skjern, olie, Rie T. Rolighed, Bøvlingbjerg, maleri, tegning og skulptur, Aichele Wolfgang, Berlin, foto & miniature-billedkasser, Agnethe Maagaard, Bøvlingbjerg, skulpturelt glas.

Håber at vi ses i mit galleri eller på Bovbjerg fyr

Altid åbent efter aftale tlf. 61277154Tangsøgade 36
7650 Bøvlingbjerg
telefon 9788 5553
mobil   6127 7154
www.maagaardglas.dk
info@maagaardglas.dk