Copy
De Nieuwe Belevenis: stap voor stap steeds meer te beleven!
VSB doet mee!
Met de steun van het VSBfonds zet de Nieuwe Belevenis haar volgende stap.
Dankzij een prachtige bijdrage heeft de Nieuwe Belevenis de financiële middelen om twee extra Belevenissen te ontwikkelen.
 
Dit is een serieuze stap in de realisatie van de zo gewenste permanente vestiging van de Nieuwe Belevenis aan de Koningsweg 8 in Arnhem, op het terrein van
‘s Koonings Jaght onderdeel van Siza.
 
De twee Belevenistheaters zijn een belangrijke voorziening voor mensen met een meervoudige handicap, diep dementerenden en ernstig zieke kinderen. De huidige Mini-Belevenis zal voorlopig ook blijven bestaan.
 
Het ontwerpteam is inmiddels aan de slag om de Belevenissen verder uit te werken. Daarnaast zetten wij ons als bestuur samen met de projectleider in voor het verwerven van verdere middelen voor het totaalplan.
Over de voortgang en verder plannen naar de toekomst houden wij u op de hoogte.


Op de hoogte blijven?
Mocht u geïnteresseerden kennen, mail deze nieuwsbrief dan door. Wij komen graag in contact met iedereen die de Nieuwe Belevenis een warm hart toedraagt. Voor meer informatie stuur ons een email of kijk onze website.
Forward
U bent nu al welkom in de Mini-Belevenis
Een onderwaterwereld, een prachtig oerwoud, de oosterse tuin, en een winterwereld. Er valt ook nu al het nodige te beleven. Na de zomervakantie heten wij onze gasten weer van harte welkom. Mail ons voor een bijzonder bezoek dat smaakt naar meer. Wij nemen dan contact met u op.
Steun de Nieuwe Belevenis

De Nieuwe Belevenis
De Nieuwe Belevenis is een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap, diep dementerenden en ernstig zieke kinderen. Niet hun beperkingen, maar hun mogelijkheden staan centraal bij deze unieke Belevenis; waar alles mag en niets moet. Samen genieten, ervaringen opdoen, leren en elkaar inspireren. < Lees verder >
Kom binnen en Beleef mee!
De Nieuwe Belevenis
Copyright © 2015 Stichting De Nieuwe Belevenis. All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp