Copy
Header image

Beste <<Voornaam>>,

We gaan eindelijk weer richting de lente, met een storm hier en daar. Voordat we richting de lente gaan, gaan 70 studenten eerst in maart nog naar St. Francois-Longchamp om de sneeuw op te zoeken!
Verder organiseert SIM komende maand een aantal interessante workshops. Houd de website en de Facebook van SIM in de gaten om op de hoogte te zijn van alle evenementen!


Aankomende evenementen

2 maart
Uithof 3.0

7 maart
Workshop NLP

15 maart
Computest

17 maart
SIMplyski 2017

2 Maart - Uithof 3.0


Alweer de allerlaatste keer om te oefenen voordat we richting de Alpen gaan voor SIMplyski 2017. De tijd is nog variabel, houd het Facebook-event in de gaten!

Lees meer

7 Maart - Workshop NLP


Deze workshop, gegeven door IT&Design eigen Walter Nijenhuis, gaat over het interessante onderwerp: Neurolinguïstisch Programmeren. Schrijf je in via de website!

Lees meer

15 Maart - Computest


We worden uitgenodigd bij onze partner Computest om langs te komen voor een interactieve workshop, gamen en pizza. Het thema van de dag is: Een dag in het leven van een hacker. 

Lees meer

13 April - Silent Disco borrel


Heb jij weleens dat je denkt: ik heb toch zin in een ander liedje? Dat is nu mogelijk! Doordat iedereen zelf een kanaal kan kiezen tijdens de Silent Disco kun je op je eigen deuntje dansen!

Afgelopen evenementen

7 Feb - Archery Attack

De gave activiteit Archery Attack was zeer succesvol en zeer sportief! Met natuurlijk een paar mooie actiefoto's die te zien zijn via het Facebook event.

9 Feb - Valentijnsborrel

Samen met de studievereniging Facilitas werd als voorbereiding op het Valentijnsgala een gezellige borrel neergezet! Heb jij een roos ontvangen?

14 Feb - Valentijnsgala

Op Valentijnsdag werd op de Pier in Scheveningen een chique Valentijnsgala georganiseerd, met een toffe live artiest!

18 Feb - Kassa

Het consumentenprogramma Kassa had de leden van SIM uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen in het Hilversum Media Park!

Sponsor bericht

Uit • Guru

Zoek jij een leuke en leerzame bijbaan? Wij bieden je graag die kans! Wij zijn een kleine tech startup en willen van https://uit.guru de website maken om overal evenementen te vinden.
Meer info hier!

Update beleid

Afgelopen week hebben we het lokaal in Den Haag een 'Spring Cleaning' gegeven. Zeer binnenkort komen er TV schermen te hangen in de lokalen in Zoetermeer en Den Haag. Ook hebben we een lunch voor HBO-ICT docenten en medewerkers gehouden, dit was een groot succes! Binnenkort komt er ook nog eentje in Zoetermeer.

Onze partners


Partner Partner Partner Partner Partner Partner

© 2016 All rights reserved - SIMThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SIM · Johanna Westerdijkplein, Laakhaven-Oost, The Hague, The Netherlands · The Hague, ZH 2521 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp