Copy
Nyheter och uppdateringar från SWEA Art runtom i världen
Uppdateringar från

SWEA Art

Nyhetsbrev från SWEA Art International www.art.swea.org
Jan 29, 2014 03:22 pm | edillner

Här kommer Newsletter No 1 2014 Årgång 10, både som pdf och som text. Tyvärr har vi inte med oss alla epostadresser i flytten till det nya systemet. Vi ber er därför vidarebefodra detta Newsletter till era kollegor och be dem vi missat anmäla sig till den nya listan.

Först kommer pdf-filen:

Newsletter-2014-No-1-4 (pdf)

och så texten:

Hej alla Art-Sweor och alla andra!

Vi önskar er alla ett fantastiskt och Gott Nytt År 2014 med mycket kreativitet!

Vi har en ny hemsida! Ni har säkert redan sett den. Gå in direkt till www.art.swea.org eller så hittar Du oss på www.swea.org under fliken Nätverk.

SWEA Art har en fantastisk person i styrgruppen – Eva Dillner, som är vår webb-ansvariga. Eva har lagt ner ett otroligt jobb under sommaren och hösten på vår hemsida. Vid mötet i Bologna var vår webb-sida den enda som var klar och den visades fram som ett mycket bra exempel. Tusen, tusen tack Eva för allt arbete!

Nu är det vi som skall fylla den, Du och jag och alla andra. Vi kan skicka in information om oss, som enskilda konstnärer, om SWEA Art-grupperna och om olika aktiviteter. Hemsidan kommer att fungera som ett ständigt uppdaterat Newsletter. De som prenumererar på Nyhetsbrevet får informationen via e-post.

Konstnärspresentationer

På hemsidan finns enkla och tydliga instruktioner om hur vi gör detta. För att skicka in Din information – gå in på www.art.swea.org, gå till Medlemskap och sedan Gå med i SWEA Art. Du skriver din text och skickar dina foton precis som det står = 3 bilder, 100 ord och 2 kontaktuppgifter. Webbredaktionen publicerar sedan informationen på hemsidan, men de har ingen möjlighet att korrigera något.

SWEA Art-grupperna har sina presentationer samlade på en egen sida. De SWEA Art-konstnärer, som inte är medlemmar i en grupp, finns samlade under Övriga.

Gruppaktiviteter

Instruktioner för hur webbredaktionen vill få material till hemsidan om SWEA Art grupp-aktiviteter såsom utställningar, workshops och andra aktiviteter hittar Du på hemsidan under www.art.swea.org, gå till På gång och sedan Skicka in material. Följ instruktionerna. För interna aktiviteter, som kan vara av intresse för andra avdelningar, passar en summering med bilder i efterhand. Annars: skicka materialet i god tid före evenemanget.

Nyhetsbrev

För att få de här nyheterna direkt till Din Mailbox måste du skriva in Dig som prenumerant. Du, som sedan länge är medlem i SWEA Art finns redan inskriven som prenumerant. Gå in på www.art.swea.org, tryck på rutan Nyhetsbrev. Tryck på Följ oss via e-post. Följ instruktionerna.

Kontaktpersoner

SWEA Arts nätverk koordineras av en internationell kontaktperson, som har ett samordnande råd på 4 – 5 personer från olika chapters till sin hjälp. Vi kommunicerar med hjälp av e-mail, telefon och Skype samt träffas 1 – 2 gånger per år. Vi är just nu

  • Christina Måneskiöld, internationell kontaktperson, Bryssel
  • Åsa Bujon, Stockholm
  • Margareta Nilson, Köln-Bonn
  • Eva Dillner, webb-ansvarig

Våra övriga kontaktpersoner hittar Du på hemsidan.

Utställning Bryssel 9 maj – 10 juni

Vi hade planerat att ha en utställning i Dublin våren 2014. Tyvärr har det inte gått att genomföra detta.

Vi kommer att organisera en utställning i Svenska Kyrkan i Bryssel i maj 2014. En separat inbjudan skickas ut inom kort och information kommer att finnas på vår hemsida den 1 februari. Kortfattat:

9 maj               Inlämning, hängning och vernissage. Museumsbesök med guide

10 maj             Workshop och gemensam middag

10 juni             Nedtagning och hemskickning

Torredembarra 22 – 28 september 2014

Vi har just startat planeringen av ytterligare en workshop i Torredembarra i september 2014. Information om workshopen kommer att finnas på vår hemsida omkring den 15 februari.

Nästa Utställning 2016

Vi har ansökt om att få arrangera SWEA Arts nästa stora utställning hos en stor konsthall i södra Sverige under 2016. Vi kommer att få svar under våren 2014.

Hälsningar

Christina Måneskiöld
Internationell kontaktperson
För SWEA Art

Newsletter för SWEA Art International No 1, 2014 Årgång 10
Kontakt: cmaneskiold(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.se

The post Newsletter No 1 2014 appeared first on SWEA Art.
Read in browser »
Copyright © 2014 SWEA Art International, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp