Copy

Sandd stopt, wij bieden een alternatief

Beste <<Voornaam>>,

zoals u ongetwijfeld in de media hebt vernomen, is Sandd overgenomen door PostNL. Helaas betekent dit ook dat de tarieven van PostNL gebruikt gaan worden, welke vele malen hoger zijn dan Sandd helaas.

Is er dan geen alternatief meer voor PostNL?
Daar wordt hard aangewerkt en is vol in ontwikkeling.

Wat minder bekend is, is dat Sandd niet alle post overal zelf rond heeft gebracht, maar dat zij gebruik maakten van locale of gespecialiseerde bedrijven die de distributie op zich namen. Wat niet in de overname door PostNL is meegenomen, zijn deze bedrijven!

Deze bedrijven hebben de krachten gebundeld en bieden via een geselecteerd aantal bedrijven hun diensten aan. Wij mogen met trots zeggen dat wij hier ook gebruik van kunnen maken en dat wij dus ook een scherp porto tarief kunnen aanbieden.

Wat kunnen wij aanbieden?
De tarieven zullen ongeveer 20% tot 30% lager liggen dan PostNL 48-72 uurs service. Met dezelfde of misschien nog wel betere bezorgkwaliteit. De kwaliteit ligt goed omdat er bezorgd wordt door lokaal gespecialiseerde bedrijven en waar op dit moment nog geen dekking is, gewoon door PostNL. Eigenlijk is de werkwijze dus niet anders als met Sandd, alleen nu is het ook bij u bekend.

Waar moet u rekening mee houden? Wat is de werkwijze?
Indien u al vaker met Sandd heeft verstuurd zal de werkwijze u wel bekend voorkomen, maar als u PostNL gewend bent, dan zijn er wel wat veranderingen.

Het adressenbestand dient verrijkt te worden met een speciale bezorgcode.
Dit verzorgen wij voor u!

De partij moet gesorteerd en specifiek gebundeld aangeleverd worden.
Dit verzorgen wij voor u!

Aanlever- en bezorgdagen
Maandag aanleveren -> donderdag en vrijdag bezorgen.
Donderdag aanleveren -> dinsdag en woensdag bezorgen.

Port betaald logo
Er dient wel gebruik gemaakt te worden van een speciaal port betaald logo.
Heeft u nog enveloppen zonder port betaald logo staan? Geen probleem, wij zorgen tegen een scherp tarief dat uw enveloppen worden voorzien (printen of drukken) met het juiste port betaald logo. Mocht u nieuwe enveloppen laten drukken, houd hier meteen rekening mee om extra kosten te voorkomen.

Advies voor uw mailing
Uiteraard is geen enkele mailing hetzelfde, dus neem gerust contact met ons op om een passend advies te krijgen voor uw specifieke mailing.
Kalender 2020

Wij begrepen dat een aantal mensen lekker hebben zitten puzzelen met onze kalender. Hiernaast ziet u de juiste opstelling. Dan kunt u ook uw afspraken noteren!

Nog geen kalender van ons? Vraag er gerust om en wij sturen deze toe.
Copyright © 2020 G3M, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp