Copy
Vil du vide, hvem der har lagt en familielort på dit hoved og, hvordan du fjerner den? 

Eller vil du begrave dig som en muldvarp?

SLIP FAMILIELORTEN


Kunne være overskriften for, hvad intentionen er med workshoppen d. 11/3 - Forløsende Lørdag.

Du ved den der klæbende tilstand, som bare ikke vil slippe dit system og som skaber modvind på din cykelsti.

Traumer passerer ned igennem familiesystemet INDTIL, der er en modig og dedikeret sjæl - det ku' være dig - som rækker hånden i vejret og siger, 'den tager jeg!'

Dvs. du stiller dig til rådighed for at mærke det dybt på krop og sjæl, virkelig komme i kontakt med kontrasten/mørket i en udstrækning, hvor der opstår en længsel og drøm om at slippe den.

Kunsten er, at NÅR vi har mærket den godt og grundigt, så skal vi også sige JA til at slippe den. Og dét må godt være let.

Jeg har efterhånden mange erfaringer med i grupper at slippe både fysiske og psykiske tunge tilstande bl.a. ved hjælp af systemisk familieopstilling (som i øvrigt også kan anvendes på virksomhedsrelaterede problemstillinger).

Jeg bliver lige forbløffet hver gang over, hvad 'der viser sig'.

Af ting, jeg har overværet, kan nævnes:
 • At kvinden, der ikke kunne blive gravid igennem 7 år - hun var gravid i løbet af ca. 14 dage efter familieopstillingen. WOW.
   
 • Slip af en dysfunktionel parrelation, som 'kun' var en spejling af en dysfunktionel tilknytning til far, så det istedet for at være et nærende forhold var en retraumatisering. Og det var ikke den første gang, hun havde den oplevelse.
   
 • Arbejde med kroniske sygdomme, som sættes i bevægelse henimod heling (det mærkes allerede under opstillingen, at 'noget' slipper).
   
 • At heale relationen mellem søskende, så der igen åbnes op for dialog.
   
 • At skabe harmoni imellem kønnene i en familie - der var en krigerisk tone mellem mændene og kvinderne. Det viste sig, at mændene nogle generationer tilbage var fiskere (den viden kom til os under opstillingen) - og de kom ikke alle tilbage fra havet, så mange kvinder var blevet forladt med hele ansvaret for familien og deres sorg. Dét havde sat sig som dybe spor.
   
 • At arbejde med evnen til selvkærlige valg ved at ændre på energien overmod 'mor', som er dén, der skal møde os i vores behov. Har hun ikke kunnet det, så vil vi heller ikke kunne gøre det selv.
   
 • At få fred med dét der er, fordi du lige pludselig kan se, at det der udspiller sig ikke har noget med dig at gøre.

Så den epigenetiske arvesynd KAN slippes.

Og mange gange er det lettere, end vi tror.

Som statist i en anden deltagers familieopstilling (vi får lov at være deres mor, far, søskende, arbejdsgiver, lunger, hjerte etc) så kan ALLE lige pludseligt mærke, hvad det vil sige at være den person eller tilstand, som de har fået tildelt. Både fysisk og psykisk. Det kommer til dig. Og fordi du har mærket det så tydeligt på gulvet, så vil du få åbnet endnu mere op for din intuition efterfølgende, simpelthen, fordi du får tillid til dét, du mærker - og altid har mærket.

Der sker et tydeligt skifte.

Vi kommer til at lege med familieopstilling OG chok/traumeforløsning. Og du er lige så meget i proces, når de andre er 'på', som når du selv er på. Det er det fede ved en gruppeproces i et trygt rum.
Kan du mærke, at det kalder på dig, så vil det glæde mig at se dig - både mænd og kvinder. Unge mennesker er også velkomne.

Hvis dit liv larmer på den ene eller anden måde, så er der 'noget', der gerne vil ses, høres og forstås. Det er vores fokus at gøre netop det på denne lørdag d. 11/3 kl. 10-17 - max 12 deltagere.

Læs mere her.

Dit indre barn har fortjent glæde og lethed.
TILMELDING TIL FORLØSENDE LØRDAG
Læs mere her
Book 1-1 session nu!
Susanne Frandsen - Your path to purpose and peace
www.susannefrandsen.dk
Email
Du modtager denne mail, fordi du enten har skrevet dig op på www.susannefrandsen.dk, har skrevet dig på min liste ved diverse arrangementer/foredrag, været klient hos mig eller har givet udtryk for, at du gerne vil følge lidt med. Den kan hurtigt af- og tilmeldes igen nedenfor, hvis du føler for det :-)

Copyright © 2018 Susanne Frandsen, All rights reserved.

Mailadresse:
susanne@susannefrandsen.dk

____________________________

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.