Copy
Hvad ønsker du for dig selv?

HVOR VIL DU GERNE VÆRE OM 12 MÅNEDER?

Nogle år tager bare hinanden - same old, same old og andre bliver år, som står MEGET tydeligt frem.

Er sikker på, at én af dem fra den kvindecirkel, der netop er afsluttet har det sådan.

Hun gik fra 2 til 1 høreapparat i takt med, at hun fandt kærligheden til sig selv og en dejlig mand. Og så sagde hun for alvor JA til sit livsformål. Et farvel til en snærende dramatrekant, som dét at være i 'systemet' ofte føles som. Fordi du bliver bragt i en magtesløs offerposition. Nu har hun taget sin power hjem.

Eller den anden kvinde, der kom slemt påvirket af Borelia for 12 måneder siden, som gjorde, at hun havde brug for at tage pauser undervejs i vores 3-timers møder OG bruge ørepropper. Til at være det største festfyrværkeri af en poetisk kvinde, der har sluppet sig selv helt fri. Uddannelse færdiggjort, fedt job landet. Nuet er i den grad indtaget og hendes 'modtagemuskel' er styrket.

Eller den 3. kvinde, der har tabt ca. 15 kg, har sat sig selv og sin partner fri OG har taget bevidsthedsmæssige kvantespring, der breder sig som ringe i vandet, hvor end hun går. Hun har sat turbo på dans og ridning, der giver plads til hendes feminine power.

Eller den 4. kvinde, der i 7 år havde været barnløs til at have den skønneste mave på nu. Fra stress, angst og forvirring til for alvor at have forstået, hvad et helkropsja og -nej er.

Og sådan kunne jeg blive ved. For der er kvantespring hele cirklen rundt.

Summa og summarum, så sker der ting og sager, når man sætter en skarp intention og finder et rum, hvor det kan lade sig udfolde i bevidsthed, tillid og kærlighed sammen med andre kvinder. Livslange bånd er knyttet, og det fylder mig med glæde at bevidne.

Vi sluttede af med et intenst loveshower af hver især, hvor vi skiftevist sagde dét, vi havde på hjerte om hver enkelt - 'dét, jeg elsker og anerkender hos dig er...'.

Vi optog det på lydfil 'for a rainy day'. Der blev brugt kleenex, selvværd sank dybere ind, kærligheden flød og det var i det hele taget magisk.

Næste cirkel starter 11/10 kl. 19-21.

Lyder det som noget for dig, så ring for en snak (25 776 774 - book tid pr. sms) eller læs mere og meld dig via knappen.

WHERE ATTENTION GOES, ENERGY FLOWS.

Er du mand kan du selvfølgelig fortsat vælge 1-1, hvis et kvantespring kalder på dig. Vil du gerne have, at jeg også starter en mandegruppe op, så giv lyd!

Læs mere her eller nedenfor
TILMELDING - KVINDECIRKEL

The power of 8
 

Forskning viser, at når 8 (eller faktisk bare mere end 1) samles i en gruppe med fælles temaer, så multipliceres effekten for alle.

Når én i gruppen knækker et mønster eller får en indsigt, så sker det for alle i gruppen - og faktisk også længere ud i det kollektive felt sådan, at du med DIT selvudviklingsarbejde er med til ‘at tage en for holdet’.

Derfor er målet 8 kvinder - men effekten gælder heldigvis også for færre, hvis vi ender der. Time will show.

MINE EGNE OPLEVELSER MED EN KVINDECIRKEL
Jeg har altid søgt udviklingen - faktisk lige siden jeg var 15 år, hvor jeg kom i kontakt med en højere sandhed: ‘Vi er alle én’.

Den sætning har været mit pejlemærke i alt, hvad jeg har gjort siden.

Min livsrejse har indtil videre ført 3 ægteskaber, 3 skilsmisser, en voldtægt, en depression, et par narcissistiske partnere og mange andre bump med sig.

Kvinder har været instrumentelle i min udvikling. At blive mødt, set og hørt i dét, jeg stod i, har været en katalysator, der har muliggjort kvantespring. Og hele tiden til noget, der var bedre og bedre.

Jeg har fysisk mærket, hvordan kvinders autentiske forståelse og opbakning har fået ‘noget’ til at falde på plads rent fysisk i mine celler.

Især husker jeg en skelsættende oplevelse, hvor to kvinder, som jeg ikke kendte andet end perifert, valgte at støtte mig økonomisk, så jeg kunne deltage i den pågældende kvindecirkel. Dét, at mit ønske var SÅ vigtigt for andre kvinder, at de gjorde det muligt at deltage uden at forlange noget retur, bringer stadig tårer i øjnene.

For jeg har ikke tidligere oplevet at blive mødt fra det feminine på den måde, hvilket fik mig til at frastøde den del af mig. På dén måde fik jeg healet det feminine aspekt i mig selv, så der blev en bedre balance mellem det maskuline og det feminine i mig.

Jeg har været smurt for meget ind i det maskuline, fordi jeg har følt, at jeg skulle klare mig selv følelsesmæssigt og har været meget karriereorienteret, da jeg var i erhvervslivet.

Da den ydre virkelighed afspejler den indre, så medfører den slags healinger altid store forandringer i det ydre, fordi jeg pludselig blev et vibrationsmæssigt match til noget andet og meget bedre.

Dét rum vil jeg gerne skabe og holde for andre kvinder. Jeg glæder mig til at bevidne den bevidsthed og healing, som det vil medføre.

FOREDRAG - FÆLLES AFSÆT OG REFERENCERAMME
Forudsætning for at deltage er, at du har set/hørt mit online foredrag om, hvordan hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik har afgørende indvirkning på dit personlige lederskab og dét at tage sin fulde power hjem. (Det gælder naturligvis også, hvis du har set det ‘live’). Du får gratis foredraget, når du tilmelder dig.

GENERELLE GUIDELINES
Alle træner i at tale i jeg-form og helst i nutid. Det påtales, hvis man ikke overholder det. Evt. øves der sætninger, der er formuleret på begge måder, så man kan mærke, hvordan det føles at sige dem højt. Man kan tydeligt mærke forskellen.

Alle har 10 minutters taletid, og hvis de 10 minutter ikke bruges, venter gruppen i tavshed til tiden er gået, så der er plads til at mere kan dukke op. Det er god træning i at tage sin plads.

Der gives IKKE feedback undervejs. Andre i gruppen må gerne i deres taletid reflektere på, hvad der er blevet sagt tidligere. Aldrig give råd, men hvordan det sagte resonerer med en selv.

Efter endt runde tales der om det fælles tema, der er dukket op undervejs, og deltagerne kan anmode om reflektioner på, hvad de siger/har sagt eller en deltager kan spørge om lov til at reflektere på noget, der er blevet sagt tidligere.

Hver gang vil der blive gennemgået modeller/teori som understøtter aftenens tema, så du går derfra med et øget niveau af bevidsthed på temaet.

Når vi ved bedre, kan vi gøre bedre.

Hvis en deltager går i offer/krænker/redder rolle påtales og stoppes det, fordi du her giver din power og fri vilje væk.

Overordnet set øver alle sig i at tage ansvar for sig selv, og lærer at formulere sig på en måde, hvor “bolden” bliver på egen banehalvdel. Der vil på det første møde være undervisning og træning i dette.

Prisen er kr. 500 inkl. moms pr. gang for 3 timers intensiv gruppecoaching med forplejning.

Det er muligt at betale med 1, 2, 3 eller 12 rater fordelt på de 12 måneder.

HVIS DU BETALER I 1 RATE, FÅR DU EN 'GRATIS' 1,5 TIMES 1-1 SESSION.

OBS!!!!!!
Vær opmærksom på, at hvis du laver ratebetaling, så vil købsbeløbet i første omgang stå til kr. 0.00, da NETS lige skal verificere om dit betalingskort er godkendt til en abonnementsordning. Når der er grønt lys der, så kører første rate igennem.

Tag fat i mig på 25 776 774, hvis du har spørgsmål.
TILMELDING - KVINDECIRKEL
Susanne Frandsen - Your path to purpose and peace
www.susannefrandsen.dk
Email
Du modtager denne mail, fordi du enten har skrevet dig op på www.susannefrandsen.dk, har skrevet dig på min liste ved diverse arrangementer/foredrag, været klient hos mig eller har givet udtryk for, at du gerne vil følge lidt med. Den kan hurtigt af- og tilmeldes igen nedenfor, hvis du føler for det :-)

Copyright © 2018 Susanne Frandsen, All rights reserved.

Mailadresse:
susanne@susannefrandsen.dk

____________________________

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.