Copy
View this email in your browser

De beste wensen voor 2019

Een gemeende Nieuwjaarsgroet van ons team voor u.

Wij hopen dat het afgelopen jaar voor u een goed jaar is geweest. Terugkijkend kunnen wij, als Servus, stellen dat die voor ons op zakelijk gebied goed, voorspoedig en zeer afwisselend is verlopen.

Zo begonnen we op 1 januari 2018 met een nieuwe start. Een derde familierechtadvocaat trad toe tot de maatschap waardoor onze expertise op het gebied van het Personen- en Familierecht verder is uitgebreid en verdiept. 

Ook 2019 brengt ons nieuwe uitdagingen. Sommige zijn nog onbekend, maar in 2018 zijn ook al wel stekken gestoken voor het jaar 2019. Zo zal met ingang van 1 februari een tweede secretaresse ons team komen versterken, zodat wij nog slagvaardiger kunnen opereren.

Tot nog toe was Philip van Kampen de mediator op kantoor. Inmiddels heeft ook Erna Graafmans met succes een opleiding tot mediator afgerond en kan zij u, als scheidingsmediator, begeleiden. Ilona Anthonise zal in 2019 de vFAS-opleiding gaan volgen. Een vierjarige opleiding tot gecertificeerd familierecht advocaat en mediator.

Eén van onze voornemens voor 2019 is dat wij u regelmatig een nieuwsbrief zullen toesturen. Zo blijft u op de hoogte van de (juridische) ontwikkelingen. Mocht u dit niet wensen, dan kunt u zich uiteraard afmelden voor de nieuwsbrief. 

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Erna Graafmans, Philip van Kampen en Ilona Anthonise
Blog

Alimentatie alertPas op: de per 1 januari 2014 ingevoerde beperking van de hypotheekrenteaftrek in combinatie met het nieuwe “Belastingplan 2019” kan vergaande en (zeer) ongewenste gevolgen hebben voor mensen die partneralimentatie moet betalen.
Lees meer
Even voorstellen:
Met ingang van 1 februari a.s. komt Marjolijn Janse - van Aken. ons team versterken. Marjolijn heeft veel secretariële ervaring opgedaan in de advocatuur, het notariaat en de gezondheidszorg.  Zij heeft heel veel zin in een nieuwe start bij haar oude liefde: de advocatuur. Wij wensen Marjolijn natuurlijk heel veel succes en plezier binnen ons team.
 Wet Herziening Partneralimentatie 

Na jaren van praten, discussiëren en aanpassen van het initiatiefvoorstel tot beperking van de duur van de partneralimentatie is op 11 december jl. deze wet door de Tweede Kamer aangenomen. 

Deze wet heeft als doel de duur van de partneralimentatie te verminderen. In het voorstel kan er partneralimentatie worden gevraagd/betaald voor de helft van de duur van het huwelijk met een maximum van 5 jaar. Hierop zijn twee wettelijke uitzonderingen mogelijk: langdurige huwelijken en huwelijken met jonge kinderen.

Let op: Dit wetsvoorstel is hiermee nog geen wet!

De volgende stap is het voorbereidend onderzoek door de Eerste Kamercommissie voor Justitie en Veiligheid (J&V) op 29 januari a.s. Wij zullen de ontwikkelingen blijven volgen en u op de hoogte houden. Wilt u dit zelf? Dit kan via de website van dit voorstel. Deze link vindt u hier.
Copyright © 2019 Servus Advocatuur en Mediation, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp