Copy
Tres Hombresin uutiskirje.

Etelä-Afrikka, Kapkaupunki 6.-19.11.2019

 

Kapkaupungin ja viinialueiden lumoava kauneus jää muistoihin ikuisesti. Matkan aikana koettuihin tarinoihin, makuelämyksiin ja kokemuksiin haluaa palata aina uudelleen. Tapaamme mielenkiintoisia ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti tekemäänsä työhön. Heidän kauttaan silmämme aukeavat Afrikan monille ihmeille. Muistojen lisäksi mukaan voi tarttua huippuviinejä, innovatiivisia luomuksia tai ihan oikea Afrikan timantti. Ainakin kauniiden kivien katselu auttaa osaltaan ymmärtämään, miksi historia on muovautunut sellaiseksi kuin se on. Afrikan pingviinien terveiset ja vuoristopuutarhan kukkaloisto antaa mahdollisuuden ladata uutta energiaa mukaan arkeen. Halutessasi voit lisätä matkaan adrenaliinia kohtaamalla villieläimiä. Aquilassa on hyvät mahdollisuudet nähdä Big 5 eli elefantti, leijona, leopardi, sarvikuono ja puhveli. Etelä-Afrikka on ainoa maa, jossa on mahdollista nähdä Big 7 (edellisten lisäksi valas ja valkohai).

Matkaohjelma löytyy täältä.

EteläAfrikka, Johannesburg + Krüger 21.11.-2.12.2019

Tutustumme Johannesburgiin vierailemalla mm. Sowetossa koko päivän retkellä, Käymme myös Krügerin kansallispuistossa sekä Blyde river - kanjonin mahtavissa maisemissa. Matkaohjelma löytyy täältä.

Kroatian melontamatka kesä 2020

Teemme ensi kesänä melontamatkan Kroatian aurinkoiseen ja viehättävään saaristoon. Kroatian melontamatkan matkakuvaus löytyy täältä. Jos melontamatkailu kiinnostaa, niin varaa itsellesi paikka ensi kesän matkoilta jo nyt!

Peru, Inka trail ja Machu Picchu talvi 2019-2020

Olisitko kiinnostunut Inka trail vaelluksesta tulevana talvena ? Keräämme porukkaa ja kiinnostuneita tälle matkalle. Ajankohta on vielä avoin, Lähetä meille sähköpostia (info@treshombres.fi), jos haluat mukaan Inka trailille.
Copyright © 2019 Tres Hombres, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp