Copy
Tres Hombres toivottaa rauhaisaa Joulun aikaa.ja elämyksellistä Uutta Vuotta!

Rauhallista Joulua ja elämyksellistä Uutta Vuotta!

 

Tres Hombres toivottaa kaikille oikein rauhaisaa ja hauskaa Joulua. Samalla kiitämme kaikkia tänä vuonna kursseilla olleita sekä matkoillemme ja aktiviteetteihin osallistuneita. Nähdään uudestaan ensi vuonna, oikein hyvää, seikkailullista ja toivottavasti myös elämyksellistä Uutta Vuotta 2016!

Photo: Visit Greenland - Mads Pihl

Grönlantiin touko-/kesäkuussa

Ensimmäista kertaa teemme matkan Grönlantiin tutustumaan Grönlantilaisten elämään ja katsomaan lähietäisyydeltä mm. jäävuoria. Matkan kesto on 7 päivää ja hinta-arvio 2500€. Matkan ajankohta on joko toukokuussa tai kesäkuussa. Jos matka kiinnostaa niin ota yhteyttä s-postilla info@treshombres.fi. Matkalle on jo lähdössä mukava porukka vaikka matka ei ole vielä esillä sivuillamme.

Suosittu Venetsian pääsiäismelontamatka 24.-28.3.2016

Lähde kanssamme nyt jo perinteeksi muodostuneelle pääsiäismelontamatkalle ihanaan Venetsiaan! Varaa paikkasi tammikuun aikana http://www.treshombres.fi/tour/melontamatka-venetsia-italia/ ! 

Korkeatasoinen ratsastussafari Etelä-Afrikassa 21.-29.5.2016

Matkakohteemme Ant’s Hill / Ant’s Nest on Etelä-Afrikan Waterbergissä sijaitseva korkeatasoinen safarikohde. Vietä loma ratsastaen, itseäsi hemmotellen ja Etelä-Afrikan luontoon tutustuen. Varaa matka tammikuun aikana http://www.treshombres.fi/tour/ratsastusmatka-villielainten-suojelualueelle-etela-afrikkaan/ !
 
Normaali päiväohjelma alkaa aamiaisella, jonka jälkeen suuntaamme 2-3 tunnin ratsastukselle. Palaamme takaisin lounasaikaan ja syömme lounaan. Lounaan jälkeen päivän kuumimpaan aikaan on aikaa viettää siestaa tai vaikkapa loikoilla uima-altaalla. Iltapäivällä nautimme välipalan, jonka jälkeen lähdemme uudelleen parin tunnin ratsastusretkelle. Päivän kruunaa illallinen ulkona tähtien loisteessa.
 
Ratsastuksen lisäksi viikkoon voidaan sisällyttää:
  • jeeppisafari
  • maastopyöräilyä tai patikointia luonnossa vartijan kanssa
Copyright © 2015 Tres Hombres, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp