Copy
Tres Hombresin uutiskirje.

Ensi vuonna melotaan, kiipeillään, golfataan ja maistellaan viskejä!

Palattuamme juuri ensimmäiseltä unohtumattomalta Saudi Arabian matkaltamme, on aika suunnata katse ensi vuoteen ja uusiin seikkailuihin! Saudi Arabian matkasta voit lukea Facebook-sivuiltamme! Mikäli matkustaminen maahan kiinnostaa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Keväälle on tarjolla melontamatka upean ja aina niin romattisen Venetsian kanaaleihin. Mitä parhain mahdollisuus nähdä kaupunki eri suunnasta ja aivan veden rajasta! Tutustu ja varaa paikkasi matkalta!

Toinen kevään seikkailuistamme on uutuusmatka Skotlantiin, golfin ja viskin maahan. Matkan aikana paitsi tietenkin golfataan, vieraillaan tislaamoissa, maistellaan paikallisia viskejä sekä nautitaan uskomattomista maisemista. Matkan tarkemmat tiedot ilmestyvät nettisivuillemme pian, joten käyhän tarkastamassa tarjontamme säännöllisesti. 

Syksyllä sen sijaan heittäydymme luonnon armoille kiipeilyn ja vaelluksen merkeissä. Sveitsin alpit kutsuvat vasta-alkajaakin kiipeilemään, sen sijaan Ranskan Mont Blanc tarjoaa haastetta kokeneemmalle vuoren valloittajalle. Vaeltamaan suuntamme Aasiaan, Nepaliin. Siellä pääset kokemaan Himalajan jylhät maisemat Annapurnalla tai voit ottaa tavoitteeksesi saavuttaa Everest Base Camp!

Matkojamme vuonna 2018:

Islannin ratsastusmatkat

Tutustu islanninhevosten selästä Islannin karuun ja vaikuttavaan luontoon sekä seudun pitkään historiaan. Ota yhteyttä, niin räätälöimme matkan juuri Sinulle!

Safari-matkat

Koe ja näe Afrikan villi luonto Botswanan upeissa kansallis-puistoissa. Rakennamme safaripaketin toiveittesi mukaan. Imoittaudu tästä!
 
Hyvää joulun odotusta ja seikkailullista tulevaa vuotta 2018!


 

 

Copyright © 2017 Tres Hombres, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp