Copy
Tres Hombresin syksyn 2013 uutiskirje. 

Nepal-ilta ti 5.11 klo 20-22, ravintola Katmandu

 

Vaellusryhmämme on jo palannut Suomeen onnistuneelta matkalta Annapurnan eteläiseen perusleiriin. Koko ryhmämme pääsi ylös saakka ja matka oli kaikinpuolin onnistunut. Nyt myös niillä, jotka eivät päässeet mukaan matkaan on mahdollista päästä nauttimaan edes hieman matkan tunnelmista. Järjestämme Tampereella, ravintola Katmandussa Nepal-illan tiistaina 5.11 kello 20-22, jolloin katsomme kuvashown reissusta ja kuulemme matkakertomuksen Annapurnan pyhäkköön, eteläiseen perusleiriin. Tilaisuuden aikana halukkaat voivat myös nauttia aidosta Nepalilaisesta ruoasta ravintola Katmandun listalta.

Ohessa vielä muistutuksena vuoden 2014 Nepalin matkamme. Teemme kaksi matkaa sekä keväällä että syksyllä. Tervetuloa mukaan reissuillemme!

Kevät
Syksy

Arktisen hiihtovaeltamisen peruskurssi

Järjestämme hiihtovaeltamisen peruskurssin eteläisessä Suomessa viikonloppuna 7.-9.2.2014. Ilmoittaudu mukaan!

Ratsastusta, safaria Etelä-Afrikassa

Trip Advisor Certificate of Excellence - kohde 2012 ja 2013! Ratsastusta villieläinten parissa, jeeppi- ja patikointisafareita 7.-15.3.2014. Varaa oma paikkasi!

Liikutaan!

Tule liikkumaan ja kuntoilemaan pahkasian kanssa!

Olemme syksyllä aloittaneet liikunnallisten tapahtumien järjestämisen. Porraskirmaisu Pyynikillä, maisemakirmaisu Laukontorilta ja tulossa oleva avantokirmaisu Kaupissa ovat ensimmäiset järjestetyt liikuntatapahtumat. Tietoa tulevista tapahtumista löydät etusivultamme.

Voit seurata liikuntatapahtumia sivuillamme blogi-osiossa : www.treshombres.fi/travel/blog/ sekä FB-sivuillamme. Katsotaan keväällä missä kunnossa pahkasika on, tällä hetkellä syysflunssan kourissa...
Copyright © 2013 Tres Hombres, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp