Copy
Tres Hombres toivottaa rauhaisaa Joulun aikaa ja seikkailullista Uutta Vuotta!

Rauhallista Joulua ja seikkailullista Uutta Vuotta!

 

Tres Hombres toivottaa kaikille oikein rauhaisaa ja hauskaa Joulua. Muistattehan, että matkalahjakortin arvonta tapahtuu 31.12 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Samalla kiitämme kaikkia tänä vuonna kursseilla olleita sekä matkoillemme osallistuneita. Nähdään uudestaan ensi vuonna, oikein hyvää, seikkailullista ja toivottavasti myös elämyksellistä Uutta Vuotta 2014!

Haluatko huipulle - Forever jäsenmatkat

Syksyn infokiertue Foreverin kuntoklubeilla on ohi. Kiitoksia kaikille infotilaisuuksissa olleille kevään ja syksyn Nepalin vaellusmatkoista kiinnostuneille. Jos olet lähdössä kevään vaellusmatkalle, niin varaa matkasi viimeistään tammikuun aikana. Toivotamme samalla kaikille Forever - klubilaisille liikunnallista vuotta 2014. Nähdään huipulla!
 

Yritysaktiviteetit

Tuleeko yritykseesi ulkomaalaisia asiakasvieraita? Haluaisitko näyttää heille Suomen talvista luontoa ja antaa vieraillesi mieleenpainuvia elämyksiä, kuten lumikenkäilyä pimeässä ja lumisessa metsässä, yöpymistä järven jäällä vaellusteltassa kuunnellen jään pauketta ja tähtitaivasta ihaillen tai vaikkapa kokea heikkoihin jäihin putoamisen turvallisesti kuivapuvussa. Räätälöimme tarpeisiisi parhaiten sopivat aktiviteetit aivan kaikkina vuodenaikoina.

Telttailukausi jatkuu...

Vielä mahtuu mukaan hiihtovaellukselle eteläisessä Suomessa viikonloppuna 7.-9.2.2014. Ilmoittaudu mukaan!

Copyright © 2013 Tres Hombres, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp