Copy
Nieuwsbrief - juli 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Zorgrapport 2021: Van ziekenhuis naar thuis

De meeste zorg wordt verleend in het ziekenhuis. Dit varieert van controle bij een specialist tot een meerdaagse opname. Door de toenemende zorgvraag ontstaat steeds meer de behoefte om de zorgbehoevende minder in het ziekenhuis te zien en zoveel mogelijk thuis te begeleiden.

Het idee van zorg op de juiste plek is dat zorgbehoevenden de zorg ontvangen op de voor hen optimale plek. Zo is volgens het AD de vraag naar digitale zorg in de coronacrisis enorm toegenomen. Voor het bepalen van de juiste plek zal een aantal aspecten van belang zijn, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de zorgbehoevende. Denk hierbij aan de benodigde zorg en de woonomstandigheden. 

Lees hier het hele artikel in ons zorgrapport 2021

Supply Value Event: Tweede editie

Op 16 September 2021 organiseren wij de 2e editie van het Supply Value Event voor onze klanten en relaties. Tijdens interactieve lezingen en workshops kunt u kennismaken met verschillende cases en best practices uit de zorgsector. Er is een uitgebreid aanbod van lezingen voor zowel de Procurement-, Digital- als Supply Chain & Operations professionals.  

Het thema van de avond is geallieerd aan ons zorgrapport: Van zorgen om zorg naar zorgen voor gezondheid.

De zorgsector staat voor pittige dilemma’s. Zorgvragen worden complexer, de behoeft  aan zorg stijgt, zorgkosten nemen toe,  er is meer behoefte aan maatwerk dan een algemene oplossing, er is een stijgend tekort aan gekwalificeerd personeel en de situatie rondom COVID-19 heeft de uitdagingen in de zorg nog meer blootgelegd. Om de zorg toekomstbestendig te maken, moeten we anders gaan kijken, ook naar vaste waarden in het huidige systeem.

Klik hier voor meer informatie

Medior consultants gezocht

Wil jij écht impact maken en werken bij de grootste organisaties van Nederland? En wil jij bovendien bijdragen aan de groei van het beste adviesbureau van Nederland (nominatie consultancy.nl) op het gebied van Procurement en Supply Chain?  Wij zijn op zoek ambitieuze professionals met enige expertise op het vlak van Procurement, Digital of Supply Chain & Operations. Specifiek verwelkomen wij graag professionals die de drive hebben om zichzelf, hun team én Supply Value verder te ontwikkelen.

In de rol als medior consultant stuur je onder andere projectteams aan bij de klant en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van junior collega’s Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Kom dan werken met een gedreven team bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland. Reageer direct of tip jouw connectie!

Bekijk hier al onze vacatures

Supply Value doet mee aan de BuddyRun

Supply Value is trotse partner van de Buddy Obstacle Run. Deze Obstacle Run wordt georganiseerd door Stichting Battle4kids, en vindt plaats in Hummelo, op zondag 3 oktober 2021. 

Battle4Kids zet zich in voor kinderen in Nederland door activiteiten te organiseren. Hiermee wordt geld opgehaald voor onderzoek naar zeldzame kinderziekten als Batten en Kawasaki. Wil jij ons helpen om van dit event een succes te maken? Vrijwilligers en renners zijn altijd welkom! Op de website van de BuddyRun staat meer informatie rondom het event, ook kan jij hier een steentje bijdragen met een donatie voor de run. Stuur vooral een mailtje naar onze collega Luuk Spanjaards voor vragen en meer informatie. (l.spanjaards@supplyvalue.nl)
Klik hier om naar de website van BuddyRun te gaan

Supply Value Academy

Na de zomer starten wij weer met het geven van trainingen in de Supply Value Academy. Als eerst wordt in september de OGSM methodiek behandeld voor het opstellen van een bedrijfs- of afdelingsstrategie en een jaarplan op 1 A4. 

De training gaat onder andere in op de volgende onderwerpen:

  • Wat is OGSM?;
  • Hoe werkt het OGSM-framework?;
  • Doel- en handelings KPI’s;
  • Vertaling naar lagere niveaus in de organisatie (cascaderen);
  • Hulpmiddelen: sheets, template en checklists:

Benieuwd naar deze training en meer? Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de exacte datum.

Bekijk hier alle trainingen uit de Academy

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent de BuddyRun, onze vacatures of het zorgrapport?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp