Copy
Nieuwsbrief - januari 2022
Beste relatie,

Ook deze maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en Supply Value, met in deze editie:  Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Whitepaper: Retail challenges onderzoek

Supply Value heeft onderzoek gedaan naar de belangrijkste uitdagingen en trends die op dit moment worden ervaren in de retailsector. Voor dit onderzoek zijn interviews afgenomen met managers van uiteenlopende segmenten binnen de retailsector, variërend van food tot fashion en luxury. Ervaar jij ook uitdagingen binnen de retailsector, zoals inflatie en supply-chain kwetsbaarheid? 
 
Het onderzoek identificeert de 10 belangrijkste uitdagingen. Daarnaast presenteert het whitepaper verschillende praktische Supply Value tools en tips hoe managers kunnen omgaan met diverse uitdagingen in de markt. 

De tien meest genoemde uitdagingen in de retailsector zijn: inflatie, supply chain-kwetsbaarheid, duurzaamheid, toenemende klantverwachtingen, B2B & C2B logistiek, krapte op de arbeidsmarkt, locatie-optimalisatie, digitalisering, omgaan met ‘black swan’-evenementen en consolidatie en vervaging van markten.

Kortom, wil jij meer te weten komen over deze uitdagingen en trends? 
Download dan het volledige rapport of neem contact op met onze consultant Manon Slootman.

 Manon Slootman - consultant
 m.slootman@supplyvalue.nl / 06-29491208 / 088-0555999

Download hier het volledige rapport

MT1000: Supply Value beste dienstverlener in Supply Chain en Logistiek

Supply Value is de beste dienstverlener in de categorie supply chain en logistiek, dit blijkt uit de MT1000 2022 en daar zijn we trots op. Supply Value behaalde de hoogste NPS en scoorde het hoogst op klantgerichtheid en productleiderschap. 

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Aan de hand van de antwoorden wordt de Net Promotor Score berekend en worden bedrijven beoordeeld op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. 

De dienstverleners met de hoogste tevredenheid onder hun opdrachtgevers (en met voldoende beoordelingen) worden opgenomen in de ranking, de zogeheten 'MT 1000 2022-editie'. 

Lees hier meer over de MT1000

Integraal capaciteitsmanagement in de zorg als oplossing voor capaciteitstekort

In 2020 waren in Nederland 1 op de 6 werkenden werkzaam in de zorg. Maar om op de toekomst voorbereid te zijn, moeten er volgens de berekeningen van de Sociaal-Economische Raad (SER) 1 op de 4 werkenden werkzaam in de zorg zijn vanaf 2040.

De eerste oplossing die te binnen schiet is het vergroten van de capaciteit. Er is echter veel winst te behalen door een slimme planning van middelen, ook wel integraal capaciteitsmanagement genoemd. Wil jij zien wat integraal capaciteitsmanagement voor jouw planning in de zorg kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in het volgende whitepaper.

Het whitepaper beschrijft een casus waarbij een efficiënte blauwdrukplanning is gecreëerd voor de voorbehandelfase van patiënten bij Instituut Verbeeten. In deze blauwdrukplanning kan 100% van de patiënten gezien worden binnen de vastgestelde maximale toegangstijdnorm opgesteld door SONCOS. Deze casus laat zien dat je met kleine stappen inzicht kan krijgen in je planning en stapje voor stapje een efficiëntere planning kan creëren. 

Download hier het whitepaper

Integrated Business Planning als ondersteuning in de retail industrie 

Supply Value heeft een marktonderzoek naar tooling voor Integrated Business Planning (IBP) in de retailsector afgerond. IBP is een vervolgstap van een Sales & Operations Planning. IBP ondersteunt organisaties om met één plan te werken en biedt hiermee een brug tussen strategie en executie. 

Supply Value heeft dertig retailorganisaties en twaalf aanbieders van IBP tooling ondervraagd. Deze resultaten zijn verwerkt in een rapport dat vraag en aanbod in de markt samenbrengt. Het rapport biedt inzicht in de business case voor IBP, de voorwaarden voor implementatie en het RFP en implementatietraject dat hierop volgt. Daarnaast bevat het rapport inzichten en best practices over de uitdagingen tijdens de implementatie van IBP tooling.

Ten slotte biedt het rapport een overzicht van twaalf toonaangevende aanbieders van IBP tooling en daarbij een vergelijking van het aanbod van deze partijen. Organisaties kunnen dit overzicht gebruiken om te oriënteren welke tooling het meest geschikt is voor hun IBP oplossing.

Download hier het volledige rapport

Publicatie van het IT Trendsonderzoek 2023

De top 10 IT trends voor komend jaar zijn bekend! Ieder jaar voert Supply Value het IT trendsonderzoek samen met Computable uit. Sinds afgelopen jaar nemen wij niet alleen de trends zelf mee, maar ook de waarde van deze trends voor de (bedrijfs) doelstellingen van organisaties. Ben jij benieuwd naar de top 10?

Security Awareness is op de eerste plek van het IT trendsonderzoek geëindigd. Respondenten geven aan dat het cruciaal is om zoveel mogelijk kwetsbaarheden uit te sluiten en een zo robuust mogelijke continuïteit van IT te bewaken en daarmee de organisatie te waarborgen. De top 3 van het IT trendsonderzoek wordt verder aangevuld met datagedreven besluitvorming en Business Intelligence. 

In het volledige rapport gaan we dieper in op alle trends, wat de praktische toepasbaarheid ervan is in jouw business, waar de focus op zou moeten liggen en hoe/waarom dit verschilt per branche en organisatie. We sluiten het rapport af met aanbevelingen op het gebied van de IT trends, zodat jij hier gebruik van kunt maken en de potentiële toegevoegde waarde in jouw organisatie optimaal kan benutten. 

Download hier het volledige rapport

Werken bij Supply Value

Betalen met je smartwatch in het OV, minder plastic afval in de elektronicaketen, morgen CO2-neutraal die nieuw trui in huis en binnen 1 dag van diagnose naar behandelplan, Supply Value maakt het mogelijk. Door onze inzet in meerdere publieke - en private organisaties werken wij met een gedreven team aan projecten waar kwaliteit en het oplossen van complexe puzzels centraal staan. Wil jij vandaag werken aan de waardeketen van morgen? Solliciteer dan nu bij Supply Value. 

We zijn volgens MT/Sprout de nummer 1 op het gebied van Logistiek en Supply Chain (MT1000), staan bovenaan in de consultancy.nl topconsultancy notering en behaalden afgelopen jaar onze B-corporation en ISO27001 certificering. Ondertussen maakten we in honderden projecten impact bij onze klanten die ons afgelopen 5 jaar gemiddeld beoordelen met een 8,5/10. 

Komend jaar willen wij verder groeien naar meer dan 100 ingezette professionals. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste starters en ervaren professionals die op een gedreven manier impact willen maken bij onze klanten en zo ook op de maatschappij.
 
Heb jij interesse in inkoop, supply chain, IT en/of veranderprocessen? En wil jij werken binnen een organisatie waar je positieve impact maakt op mens, milieu en maatschappij? Bekijk dan onze vacatures en neem direct contact op met onze recruiter Cemre Özdemir (06-15335267 / werken@supplyvalue.nl) als jij degene bent die met ons verder wil groeien. 
Ga direct naar al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt!

Heb je vragen? Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn of wil je graag meer informatie over de retail challenges, MT1000, integraal capaciteitsmanagement, IBP, IT trends en/of onze vacatures?  

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2023 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp