Copy
Nieuwsbrief - augustus 2020
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Wij wensen u veel leesplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws?
Volg ons dan op LinkedIn.

Toolkit 'Aanbesteding in 10 dagen'

Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces wat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan. Door het proces anders aan te pakken is het mogelijk om de doorlooptijd te verkorten naar 10 dagen. 
 
Wij hebben al meerdere organisaties, zoals het UWV en de UBR | HIS, geholpen met onze methode. Aan de hand van onze best practices hebben wij een toolkit ontworpen. In deze toolkit nemen wij u mee in de voorbereiding, de 10 dagen zelf en nazorg van de 10 dagen. Wij hopen u hiermee te inspireren om deze uitdaging aan te gaan. Natuurlijk staan wij altijd klaar om bij te springen waar nodig.

Download onze toolkit 'Aanbesteding in 10 dagen'

Top 10 uit het IT-trendsonderzoek 2020

In deze digitaliserende wereld veranderen veel technologieën in een razend tempo de manier waarop organisaties hun werkzaamheden uitvoeren. In dit web van technologieën is het voor IT-professionals belangrijk om te weten wat de meest opkomende trends zijn van komend jaar, zodat hier de juiste toegevoegde waarde uitgehaald kan worden voor hun organisatie.

Sinds 2019 voert Supply Value het IT-trendsonderzoek uit. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van Informatiemanagement- en technologieprofessionals bij het stellen van de belangrijkste prioriteiten en de juiste focus. In de maand augustus werken wij toe naar de drie belangrijkste IT-trends van komend jaar, door de top 10 trends te bespreken.

#1 Cyber- en datasecurity
#2 Cloud
#3 Data Domein
#4 Vernieuwing van het IT Development Proces, #5 Digital Transformation
#6 Internet of Things, #7 Artificial Intelligence
#8 - Blockchain, #9 - Industry 4.0, #10 - Quantum computing

Volg voor het gehele IT-trendsonderzoek rapport onze LinkedIn-pagina!

Kostenbesparing, risicoreductie en waardecreatie realiseren

Wij zien dat bij veel organisaties met procesverbeteringen en inzicht in het uitgavenpatroon kostenbesparing, risicoreductie en waardecreatie gerealiseerd kunnen worden. Hierbij zetten wij onze eigen Professional Procurement model en Savings for Value methode in, waarmee wij voor elke specifieke situatie de best passende strategie bepalen voor het realiseren van kostenbesparing en het inrichten van processen.

Daarmee staat Supply Value garant voor een duurzaam resultaat op korte termijn. Wilt u kostenbesparingen realiseren door inzicht te krijgen in uw inkoopuitgaven en uw processen optimaal in te richten?

Lees meer over kostenbesparing, risicoreductie en waardecreatie

Contractmanagement as as service

Uit onderzoek blijkt dat 62 procent van de ondervraagde bedrijven, meer dan 100 contracten per maand behandelen en 26 procent zelfs meer dan 500 (Ultria CLM Survey, 2019). Hiervan is 12 tot 15 procent niet herleidbaar of geregistreerd. Wanneer organisaties de in contracten vastgelegde afspraken niet of onvoldoende door leveranciers laten nakomen, kan dat tot onbeheersbare risico’s leiden. 

Wanneer een organisatie een uitdaging heeft met het optimaal benutten van contracten, kan het waardevol zijn contractmanagement geheel of gedeeltelijk uit handen te geven. Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van uitbesteden?

Lees meer over contractmanagement as as service

Vijf tools om tot de kern van een probleem te komen

Sommige problemen zijn dusdanig complex dat veel organisaties moeite hebben om gestructureerd inzichtelijk te maken wat grondoorzaken van hun probleem zijn. Een aantal oorzaken is snel gevonden, maar die blijken niet aan de basis van het probleem te liggen of is een work-around voor het gevolg van het probleem.

Bij veel bedrijven waar wij komen, spelen er problemen die maar lastig op te lossen zijn. Om dan tot de kern van een probleem te komen, gebruiken wij diverse tools zoals Kaizen, Group Model Building, Visgraat, Value Stream Mapping of Event Mapping. Wilt u meer weten over deze tools en methoden?

Lees meer over vijf tools om tot de kern van een probleem te komen

Supply Value Academy

Van september tot en met december staan er weer verschillende trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wij houden daarbij uiteraard de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in de gaten en treffen waar nodig maatregelen op basis van de regels die de overheid voorschrijft.

Meer informatie en inschrijven

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent kostenbesparingen, een aanbesteding in 10 dagen of contractmanagement as a service?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2020 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp