Copy
Nieuwsbrief - maart 2023
Beste relatie,

Ook deze maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en Supply Value, met in deze editie:  Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Inzicht: hoe creëer je meer waarde door leveranciers (vroegtijdig) te betrekken? 

Inkoop wordt steeds meer als een strategische functie gezien. Logisch, want organisaties besteden tot wel 95% van de omzet aan het inkopen van de benodigde goederen en diensten. Het juist managen van de uitgaven en het leveranciersbestand draagt direct bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen en kan resulteren in een concurrentievoordeel.
 
Organisaties gebruiken echter lang niet altijd het potentieel van de leveranciersmarkt. Zonde, want waarom zou een organisatie geen gebruik maken van de vakinhoudelijke expertise van leveranciers? Door de markt (vroegtijdig) te betrekken, is het mogelijk om maximaal te profiteren van de kennis en kunde van leveranciers.
 
In dit inzicht wordt jij meegenomen in het vroegtijdig betrekken van de markt, de mogelijkheden die er zijn om gebruik te maken van de kennis van de leveranciers en de bijkomende voordelen hiervan.

Wil jij meer te weten komen over dit inzicht? Download dan het volledige rapport of neem contact op met onze consultant Jeroen Arentsen.

  Jeroen Arentsen - consultant 
   j.arentsen@supplyvalue.nl / 06-15101062 / 088-0555999

Download hier het volledige inzicht

Whitepaper: duurzaamheid succesvol implementeren

Veel organisaties zijn bezig met het implementeren van duurzaamheids- en circulariteitsinitiatieven in hun organisatie. De roep om verduurzaming binnen bedrijven wordt steeds groter en komt vanuit verschillende hoeken, zoals klanten, investeerders, actiegroepen en overheden.

Deze toenemende vraag vanuit de markt draagt bij aan de hoeveelheid veranderingen en duurzame verbeterprojecten die worden ondernomen door bedrijven. Toch worden duurzame initiatieven niet altijd warm ontvangen binnen bedrijven. Het grootste probleem waar bedrijven tegenaan lopen omtrent duurzame verbeterinitiatieven is “building the business case”.

Supply Value heeft diverse interne en externe projecten uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Onze consultants delen graag drie gouden tips voor het succesvol implementeren van een duurzaam verbeterproject via onderstaande duurzame praktijkregels.

Wil jij meer te weten komen over dit whitepaper? Download dan het volledige rapport of neem contact op met onze consultants Leon Hunneman of Manon Slootman.

  Leon Hunneman - consultant
  l.hunneman@supplyvalue.nl / 06-51340491

 
  Manon Slootman - consultant
  m.slootman@supplyvalue.nl / 06-29491208 / 088-0555999 

Download hier het volledige whitepaper

Training: Aanbesteding in 10 dagen

Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces, dat vaak wel tot 9 maanden kan duren! Bij Supply Value zijn we ervan overtuigd dat dit veel sneller kan. Door drie onderdelen van het aanbestedingsproces anders aan te pakken, is het mogelijk om dit proces te verkorten naar slechts 10 dagen.

Regelmatig komen wij bij publieke organisaties die maanden doen over het opstellen van specificaties voor hun aanbesteding, vooral als het gaat om complexe diensten of producten of als er veel stakeholders betrokken zijn. Dat leidt niet alleen tot onnodig hoge kosten (denk alleen al aan de overhead) en lange doorlooptijden, maar ook tot onrechtmatigheid (mensen zoeken sluiproutes) en tot gebrekkige kwaliteit (zonder focus wordt er half werk geleverd).

Wil jij niet meer maanden bezig zijn met een aanbesteding? In april is er een tweedaagse training ‘Aanbesteding in 10 dagen’ waarin jij ontdekt hoe je kwalitatief goed, efficiënt en effectief een aanbestedingsproces doorloopt. 

Klik hier om meer te weten te komen over de training

Doe je mee aan één van onze Academy trainingen? 

De Supply Value Academy helpt professionals met hun persoonlijke groei en ontwikkeling door het leveren van diverse trainingen, workshops, masterclasses en coachingstrajecten gericht op kennis, houding en gedrag. 

In 2023 staan er weer verschillende Academy trainingen op de planning. Hieronder een greep uit de trainingen die we dit jaar zullen geven: 

  • Best Value Procurement (31 maart)
  • Strategic Decision Making / GMB (7 april)
  • Yellow Belt (21 april)

De trainingen worden gegeven door professionele trainers met een gedegen theoretische basis en gebaseerd op vele jaren ervaring vanuit de praktijk.

Mocht je meer informatie willen hebben over onze trainingen? Neem dan contact op met info@supplyvalue.nl of bel naar 088 - 0555 999.

Bekijk hier het volledige overzicht van de trainingen

Werken bij Supply Value

Bij Supply Value zijn we altijd op zoek naar enthousiaste starters én meer ervaren professionals die een uitdaging niet uit de weg gaan. Door onze inzet in meerdere publieke - en private organisaties werken wij met een gedreven team aan projecten waar kwaliteit en het oplossen van complexe puzzels centraal staan.

Bij Supply Value staat groei voorop. Aan de ene kant als het gaat om het ontwikkelen van onze mensen, tools en methodieken. Aan de andere kant als het gaat om de omvang van onze organisatie. Wij willen namelijk op internationaal niveau zoveel mogelijk impact maken door slimme oplossingen te bieden op het gebied van strategie en implementatie van veranderingen.

Heb jij interesse in inkoop, supply chain, IT en/of veranderprocessen? En wil jij werken binnen een B Corp gecertificeerde organisatie met een steile leercurve waar je positieve impact maakt op mens, milieu en maatschappij? Bekijk dan onze vacatures en neem direct contact op met onze recruiter Cemre Özdemir (06-15335267 / werken@supplyvalue.nl) als jij degene bent die met ons verder wil groeien!
 
Ga direct naar al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt!

Heb je vragen? Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn of wil je graag meer informatie over het inzicht, duurzaamheid succesvol implementeren, de trainingen en/of onze vacatures?  

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2023 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp