Copy
Nieuwsbrief - april 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

VALUE. Magazine – Editie 2 2021

Na het succes van de eerste editie van het VALUE magazine, hebben we nu ook de tweede editie uitgebracht. Deze nieuwe editie staat in het teken van het creëren van waarde en verminderen van kosten.

Zo vertelt Wendy van der Valk als NEVI hoogleraar Purchasing en Supply Chain Management over de verschuiving naar een focus op vertrouwen en waarde in plaats van kosten en controle in lange termijn contracten. Ook vertelt Majorie Jans als CPO/ Directeur Facility Management bij de Politie over de meerwaarde van analyses en scenario’s, en vertelt Simon Pready over het gebruik van data voor de balans tussen korte en lange termijn bij het beheren van de assets van NS.

Daarnaast zijn er aanvullend ook onderzoeken en artikelen naar o.a. de inkooptrends en inzichten over de meerwaarde van Predictive Maintenance, Robotic Process Automation en Lean management. Kortom, opnieuw een magazine boordevol inspiratie, kennis, tools en inzichten van experts uit verschillende vakgebieden.

Klik hier om het hele magazine te lezen

Supply Value Event

Op 20 Mei 2021 organiseren wij het Supply Value Event voor onze klanten en zakelijke relaties. Tijdens interactieve lezingen en workshops kunt u kennismaken met verschillende cases en best practices die uw organisatie meer waarde tegen lagere kosten kunnen opleveren. Er is een uitgebreid aanbod van lezingen voor zowel de Procurement-, Digital- als Supply Chain & Operations professionals en directeuren.  

Locatie: Virtueel  
Datum: 20 mei 2021 
Tijd: 18:45-22:00 
Doelgroep: Directeuren, programmamanagers en professionals in bovengenoemde vakgebieden 

Zeker zijn van uw deelname? Meld u hier aan.

Bekijk hier al onze evenementen

Supply Value groeit door

Supply Value behoort volgens de Financial Times tot de top 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa. Afgelopen maanden is Supply Value weer gegroeid en hebben we ons team verder uitgebreid:

Lowi Vervoorn versterkt team Procurement met zijn kennis en ervaring als senior consultant. Ook zijn er drie nieuwe consultants begonnen: Soufiane Achnine en Marleen Hoogendijk vullen het team Supply Chain & Operations aan en Else Edwards gaat aan de slag binnen Procurement! Niek Wattel studeert af bij Supply Value en gaat onderzoek doen binnen Supply Chain & Operations.

Bekijk hier het hele team van Supply Value

Supply Value Academy 

In mei staan er twee trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wilt u leren hoe u de beste ICT oplossing inkoopt op basis van ons IT value sourcing model of wilt u weten hoe inkoopvolwassen uw organisatie is en waar verbetering nodig is?

IT Value Sourcing - 7 mei

Wat doet u om de beste ICT-oplossing in te kopen en daarbij de juiste ICT-leverancier te selecteren? Hoe borgt u dat u daarbij uw business case gaat realiseren? Wat doet u om maximaal te profiteren van de kennis en kunde van uw ICT-leverancier zonder controle te verliezen en onnodig risico te lopen? In de cursus IT Value Sourcing leert u hoe u het tactisch inkoopproces uitvoert voor een ICT-oplossing; van sourcing strategie tot specificatie, selectie en contractering. Klik hier voor meer informatie en schrijf u in!

Auditor/adviseur inkoop volwassenheid - 19 mei
Hoe volwassen is uw inkooporganisatie? Daar krijgt u tijdens deze training eenvoudige handvatten voor aangereikt. Het begint eerst met datacollectie. U heeft geen externen nodig om te vertellen dat het beter kan. U heeft daar zelf een beeld van en met deze training krijgt u daar de juiste vragen bij om een goed beeld te kunnen vormen. Kortom een praktische handleiding dat veel inzicht zal brengen. De training wordt gegeven door onze ervaren trainer en adviseur Gert van Beek. Klik hier voor meer informatie en schrijf u in!

Bekijk hier alle trainingen uit onze Academy

Vacatures: Ervaren consultants gezocht

Samen met al onze collega’s werken wij hard aan de groei van Supply Value. Om onze doelen voor 2021 te verwezenlijken zijn wij op zoek naar ervaren consultants die hier graag aan willen bijdragen. Daarom zoeken wij ambitieuze professionals met expertise op het gebied van Procurement of Supply Chain & Operations, én de drive om zichzelf, hun team en Supply Value verder te ontwikkelen.

Wil je werken in een team met passie voor het vak bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Reageer dan direct of tip uw connectie!

Bekijk hier al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent kostenbesparingen, waardevermeerdering of onze events?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp