Copy
Nieuwsbrief - februari 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Wij zijn uitgeroepen tot nr.1 in procurement en supply chain management

Supply Value is uitgeroepen tot het beste
adviesbureau voor zowel inkoop als supply chain management consultancydiensten aldus Consultancy.nl!

Consultancy.nl heeft op basis van
zijn unieke database met meer dan 1 miljoen datapunten een onderzoek gedaan naar adviesbureaus in Nederland. Uit de analyse op basis van expertise, thought leadership, awards en uitgevoerde projecten blijkt dat Supply Value het beste adviesbureau is voor zowel procurement als supply chain management! Wij zijn ontzettend trots op het team voor deze prestatie. Gezamenlijk verwachtingen overtreffen; we make strategy work.

Klik hier voor meer informatie

Asset utilization in de transportsector

Wat kan een optimale asset utilization strategie voor uw organisatie betekenen? En wat betekent asset utilization in het bijzonder voor de transportsector?

De transportsector kent vele uitdagingen, verduurzaming is hierbij een van de thema’s die steeds belangrijker wordt. Verduurzaming kan worden bereikt door efficiënter te werken, naar schatting wordt er namelijk voor 40 tot 60% leeg gereden binnen de transportsector. Door de aanwezige assets zo optimaal mogelijk te benutten wordt er efficiëntie behaald, een belangrijk kengetal hierbij is asset utilization. In het volledige artikel neemt onze collega Jeroen Arentsen u mee in asset utilization en wordt duidelijk wat dit kengetal concreet kan betekenen voor de transportsector.

Lees hier het hele artikel

Supply Value blijft groeien!

Supply Value behoort al drie jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook in 2021 willen wij op een pragmatische en duurzame manier onze groei doorzetten. Afgelopen maand is een goede start gemaakt met het uitbreiden van ons team:

Dennis Molewijk gaat ervoor zorgen dat we nog verder door kunnen groeien als new business development manager. Maarten-Jan van Fulpen helpt ons met zijn kennis en ervaring als senior consultant. Joris van Lierop en Irene Kools zijn de nieuwe consultants die de business unit procurement naar een hoger level tillen!

Ook zijn er maar liefst vier nieuwe afstudeerders begonnen! Afien Ploeg en Robin Boots versterken onze business unit digital. Rico van Bussel gaat aan de slag met supply chain management en Gydon Sijl op de marketingafdeling.

Samen met al onze collega’s werken wij hard aan de groei van Supply Value en hebben wij ambitieuze doelen gesteld voor 2021. Om deze doelen te behalen zijn wij op zoek naar ambitieuze professionals met expertise op één van onze vakgebieden, Procurement, Supply Chain & Operations en Digital, én de drive om zichzelf, hun team en Supply Value verder te ontwikkelen.

Bent u deze ervaren consultant of kent u iemand in uw omgeving waarbij dit helemaal past? Reageer dan direct of tip uw connectie!

Bekijk hier al onze vacatures

Ketensamenwerking, wat zijn de succesfactoren, wat moet je niet doen en een casus bij de Noord Zuid Lijn

Wilt u uw logistieke prestatie verbeteren?  Wat zijn dan belangrijke elementen die uw logistieke organisatie dient toe te passen omtrent ketensamenwerking? Wat moet er stap voor stap gebeuren om zo efficiënt en effectief mogelijk te groeien als organisatie? Supply Value heeft hier onderzoek naar gedaan en helpt u graag.

Het meten van de prestatie is erg populair bij logistieke bedrijven. Prestatiemeting zorgt voor een verbetering van de efficiëntie en effectiviteit van de keten. Een van de essentiële factoren die ervoor zorgen dat de opgestelde prestatietargets gehaald worden is de samenwerking met je ketenpartners. Ketensamenwerking leidt tot een efficiënter gebruik van de middelen, het ontwikkelen van nieuwe competenties en concurrentievoordeel. Maar in welke mate meten logistieke bedrijven hun prestaties en hoe werken zij samen met hun ketenpartners? Wat heeft dit voor effect op de uiteindelijke logistieke prestatie?

Benieuwd naar de uitwerking van de drie theorieën, een casus van de Noord/Zuid lijn en meer? Lees dan hier het hele artikel.

Lees hier het hele artikel

Supply Value Academy 

Komende maanden zijn er verschillende trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wij houden daarbij uiteraard de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in de gaten en treffen waar nodig maatregelen op basis van de regels die de overheid voorschrijft.

Klik hier om direct naar de website te gaan

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent asset utilization, procurement of supply chain & operations?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp