Copy
Nieuwsbrief - juli 2020
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Wij wensen u veel leesplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Wilt u altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws?
Volg ons dan op LinkedIn.

Gegarandeerd kosten besparen

In tijden van economische tegenspoed is ‘besparen’ het toverwoord en daarmee een speerpunt voor veel organisaties. Zelfs wanneer u te maken heeft met een omzetdaling kunt u juist door kosten te besparen uw winst verhogen. Wij zien dat veel organisaties geen inzicht hebben in hun uitgavenpatroon en het besparingspotentieel. Tegelijkertijd willen diezelfde organisaties in korte tijd zoveel mogelijk besparingen realiseren en de winst verhogen. Maar hoe pakt u dit nu zo effectief mogelijk aan? 

Onze aanpak op basis van no-cure no-pay kan hierbij helpen. Na het in kaart brengen van het potentieel realiseren wij in korte tijd besparingen voor uw organisatie.

Wilt u kostenbesparingen realiseren binnen uw organisatie en ontvangt u graag meer informatie? Lees meer over onze aanpak op de website of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts!

Lees meer over het realiseren van kostenbesparingen

Lean-management voor efficiëntere en effectievere processen in de zorg

Ook in de zorg kan het inzetten van lean-management de processen efficiënter en effectiever maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van patiënt- en cliënttevredenheid, het optimaliseren van planningen en het optimaliseren van de verhouding primaire taken en secundaire taken van zorgverleners. 

De tijd die aan deze secundaire taken besteed wordt, gaat vaak ten koste van de primaire taak, namelijk het verlenen van zorg. Door hier lean-management in te zetten en zo het proces te analyseren, kan er gekeken worden of hier sprake is van een ‘verspilling’ en kan deze worden weggenomen.

Lees meer over lean-management in de zorg

Uw spend-, contract- en leveranciersdata in een overzichtelijk dashboard

Als inkooporganisatie of -afdeling wilt u graag inzicht in uw data. Wat is uw totale spend? Hoe is deze verdeeld over de leveranciers? Welke contracten lopen bijna af? Wij maken deze data samen met u inzichtelijk in een PowerBI dashboard, zodat u op ieder gewenst moment het juiste besluit kan nemen.

Met 'spendanalyse as a service dashboard' zorgen wij dat uw spend-, contract- en leveranciersdata in een overzichtelijk dashboard staat en voldoet aan uw eisen en wensen. Bent u benieuwd wat wij daarvoor nodig hebben en wat het u oplevert? Bekijk dan ons volledige aanbod in onze brochure.

Download onze brochure over 'Spendanalyse as a service dashboard'

e-Procurement Market Research Report 2020

In 2016 voerden we een uitgebreid e-Procurement trends & marktonderzoek uit. Onderwerpen zoals implementatie proces, opstellen business case, ervaringen van
e-Procurement implementatie en trends in e-Procurement kwamen toen aan bod.  Dit jaar hebben we dit onderzoek vernieuwd en de focus gelegd op de functionaliteiten per e-Procurement systeem. Het doel van dit onderzoek is organisaties inspireren en helpen bij het selecteren en implementeren van een e-Procurement systeem. 


Bent u benieuwd naar de actuele functionaliteiten van e-Procurement systemen op de Nederlandse markt? Wilt u meer weten over hoe e-Procurement leveranciers van plan zijn zich te ontwikkelen in de toekomst? Download dan gratis ons rapport via onderstaande link!

Download ons 'e-Procurement Market Research Report 2020'

Supply Value Academy

Van september tot en met december staan er weer verschillende trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wij houden daarbij uiteraard de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in de gaten en treffen waar nodig maatregelen op basis van de regels die de overheid voorschrijft.

Meer informatie en inschrijven

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent kostenbesparing, lean-management, e-procurement, spendanalyse?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2020 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp