Copy
Nieuwsbrief - juni 2019
Beste <<Voornaam>>,

Ook in de nieuwsbrief van juni brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Wij wensen u veel leesplezier en alvast een hele fijne zomer(vakantie)!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

IT trendsonderzoek 2019

Sinds 2010 voert Supply Value jaarlijks een onderzoek uit over de belangrijkste trends binnen het inkoopvakgebied. Sinds dit jaar voegen we daar het IT trends onderzoek aan toe. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van Informatie management en technologie professionals bij het stellen van de belangrijkste prioriteiten en de juiste focus. In dit rapport staan de IT trends 2019 centraal, maar er wordt vooral ook doorgekeken naar de ontwikkeling van de trends in de nabije en verdere toekomst.

In het onderzoek bespreken we iedere trend inhoudelijk, maar kijken we ook naar hoe de trend zich zal gaan ontwikkelen en naar hoe toepasbaar het (nu al) is. Naast de trends hebben we ingezoomd op de kenmerken van de respondenten en de kenmerken van de organisaties. Hiermee geven we inzicht in hoe de verschillende trends leven binnen de verschillende typen (IT) organisaties.

De top acht is als volgt opgebouwd:

1. Data Science

2. Cyber- en datasecurity

3. Artificial Intelligence

4. Internet of things

5. Blockchain

6. Robotic Process Automation

7. Edge Computing

8. Quantum ComputingUit de top drie wordt al snel duidelijk dat hoe bekender en breder toepasbaar een trend is, hoe meer prioriteit deze van IT professionals krijgt. Data Science staat met stip op nummer één en verdient de meeste aandacht van IT professionals. Een goede insteek want Data Science is al ver ontwikkeld en dient als katalysator voor veel van de andere trends! Ook kan het niet volwassen zijn van Data Science er voor zorgen dat andere trends als AI, IoT en Quantum Computing, niet tot hun recht komen, of erger nog, geld kosten bij de implementatie. Meer over Data Science en de samenhang met andere trends leest u in het IT trends onderzoek.

Wij wensen u veel leesplezier!

Download hier gratis het IT trendsonderzoeksrapport

Contractmanagement volwassenheid quick scan

Bent u benieuwd naar hoe u uw contractmanagement verder kunt professionaliseren? Wij adviseren u graag!

Supply Value helpt organisaties bij het verbeteren van hun contractmanagement volwassenheid aan de hand van een unieke eigen aanpak. Eerst brengen we, met behulp van het Contract Management Maturity Model (waarover u hier meer informatie kunt vinden), uw huidige volwassenheidsniveau op verschillende aspecten van contractmanagement in beeld. Vervolgens adviseren we u op elk van deze aspecten wat u kunt doen om een hoger niveau van professionaliteit te bereiken, waarna u zelf aan de slag kunt met het uitvoeren van deze verbeteracties.
 
Wenst u een concreter advies? Dan kunt u tegen betaling een advies op maat krijgen. Wij zullen met u in gesprek treden om de organisatie goed in beeld te krijgen zodat wij u een gericht advies met concrete handvatten kunnen geven.

Wilt u weten wat het verbeterpotentieel voor uw organisatie is op het gebied van contractmanagement? Vul dan nu de enquête in en ontvang een gratis adviesrapport!

Contractmanagement volwassenheid quick scan

Supply Value Academy - IT Value Sourcing

Randstad Groep Nederland – Training IT Value Sourcing 

 ‘Een goed verhaal, verwachtingen zijn overtroffen, ik heb veel geleerd.’  

Afgelopen maand werd de training IT Value Sourcing verzorgd door de Supply Value Academy, welke werd beoordeeld met een 8,3! Een deelnemer gaf aan ‘meer kennis en overzicht van alle IT diensten en producten’ te hebben. Hieronder leest u meer over de inhoud van de training? 

Tijdens de training IT Value Sourcing leert u wat er komt kijken bij het inkopen van ICT. Binnen het IT Value Sourcing model staan de doelstellingen van de klant centraal, creëren we duidelijkheid over de geldende randvoorwaarden, geven we de markt maximale ruimte voor innovatie en managen we risico’s actief. Het IT Value Sourcing model is gebaseerd op bekende standaarden zoals de balanced score card, het DYA architectuur framework aangevuld met 12 jaar praktijk ervaring en ingevuld op basis van diverse ISO standaards en bestaat naast een uitleg uit een dynamische vragenlijst en een set templates voor de publieke en private sector. Inkopers die het IT Value sourcings model toepassen bereiken meer in minder tijd. 

Nieuwsgierig naar andere trainingen van de Supply Value Academy? Klik dan snel op deze link!

Waarom kiezen voor de Supply Value Academy? 

  • Onze trainers nemen praktijkervaring mee van huidige en eerdere opdrachten bij klanten.
  • 70% van onze klanten beoordeelt ons met een 9 of 10.
  • Gemiddeld scoren wij over de laatste drie jaar een 8,8. 
Bekijk hier onze 'IT Value Sourcing' training

Supply Value is op zoek naar 20 Trainees!

Net afgestudeerd en wil je werken in een ambitieus, leuk en gedreven team op het gebied van Inkoop-, Supply Chain-, Performance- of Informatiemanagement? Ga jij voor maximaal resultaat en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan is ons traineeship iets voor jou!

Jouw traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennismaakt met onze organisatie en jouw nieuwe medetrainees. Daarna ga jij je gedurende twee jaar specialiseren in één van onze vakgebieden (Inkoop-, Supply Chain-, Performance- of Informatiemanagement). Dit doe je door het vervullen van diverse uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers en door een uitgebreid opleidingstraject.

Wij bieden diverse traineeships, onder andere:

Bekijk al onze vacatures!

Supply Value doet mee aan de Buddy Run

Morgen (29 juni) doen wij als team mee aan de Buddy Run van Stichting Battle4kids. Naast dat we het leuk en belangrijk vinden om sportief bezig te zijn, zetten we ons ook actief in voor de samenleving. Door samen mee te doen hopen we een mooie bijdrage te kunnen inzamelen voor Stichting Beat Batten! en daarmee iets te kunnen betekenen in de bestrijding van deze vreselijke ziekte.

Wil je een bijdrage leveren? Doneren kan via onderstaande knop!
 
Doneer hier!

Vragen? Sparren over Data Science, Artificial Intelligence of IT Value Sourcing?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999
Copyright © 2019 Supply Value, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.