Copy
Nieuwsbrief - november 2019
Beste <<Voornaam>>,

Ook in de nieuwsbrief van november brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Wij wensen u veel leesplezier!

PS We zijn benieuwd wat u vindt van onze nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

FD Gazelle 2019 in ontvangst genomen!

Yes we did it again! Wij zijn wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daar zijn wij super trots op! Bedankt klanten en leveranciers voor het vertrouwen, de samenwerking en de positieve impact die we samen maakten.

Sinds de oprichting (2007) focust Supply Value zich op het realiseren van maximaal rendement voor haar klanten. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Wij worden dan ook beoordeeld met een rapportcijfer van een 8,8 over de afgelopen drie jaar en zijn een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met dit behaalde resultaat behoort Supply Value tot de FD Gazellen 2019.

De FD Gazelle Award
De FD Gazelle award wordt voor de zestiende keer uitgereikt door het Financieel Dagblad (FD). De prijs wordt toegewezen aan 770 van de één miljoen ondernemingen in Nederland (FD Gazellen, 2019). De groei van deze hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn, waarvan het laatste jaar tevens winstgevend moet zijn afgesloten. Supply Value is titelhouder in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland). Naast omzetgroei telt ook de groei van werknemers en de winstgevendheid mee, zodat de prijs een meer gebalanceerde basis heeft.

Benieuwd hoe wij impact maken? Lees meer over ons!

Een Agile (jaar)plan opstellen voor 2020

Een complex programma, een continu veranderende omgeving of een project met meer dan 1000 eisen en minstens zoveel randvoorwaarden en raakvlakken? Dan wordt het al snel moeilijk om een planning te maken die vooraf de juiste richting geeft. Onze ervaring leert dat dit niet aan de kwaliteit van de jaarplannen ligt, maar dat dusdanig veel onzekerheid meespeelt dat de exact goede route vooraf niet uit te stippelen is. Dat we in een continu veranderende wereld leven is inmiddels wel bekend, maar waarom zetten we dan nog steeds onze plannen voor één of meerdere jaren vast? Bovendien komen we niet graag terug op genomen beslissingen in het verleden, afspraak is afspraak. Terugkomen op een beslissing wordt vaak gezien als zwakte. Laten we starten een wendbare organisatie te zijn! Door gebruik te maken van een Agile jaarplan maak je dit mogelijk tot in de haarvaten van de organisatie. Wij leggen je graag uit wat dit betekent en hoe jij kunt starten met een Agile jaarplan.

Benieuwd hoe u kunt starten met een agile jaarplan? Lees dan onze blog!

Lees hier de hele blog over het agile jaarplan!

Business Priorities Performance Management 2020

Supply Value brengt de belangrijkste Business Priorities 2020 voor Performance Management in kaart: Welke Business Priorities heeft 2020 in het vooruitzicht?

Supply Value heeft de enquête voor de 2020-editie van haar Business Priorities Performance Management onderzoek gelanceerd. Professionals die werkzaam zijn in een managementfunctie, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de enquête. In januari worden de bevindingen uit het rapport gedeeld met alle respondenten en de branche.

Door de jaren heen is het bedrijfsleven flink veranderd. Er wordt van organisaties verwacht dat zij flexibel zijn en snel kunnen reageren op veranderingen of bedreigingen in de markt. Hierdoor organiseren organisaties zich op strategisch, tactisch en operationeel niveau anders dan voorheen. 

Ook performance managementmethoden gaan mee in deze veranderingen. Er zijn al langere tijd ontwikkelingen te zien op dit gebied richting flexibel plannen, continu verbeteren en data-gedreven veranderen. Supply Value wil binnen deze ontwikkelingen in kaart brengen welke prioriteiten voor 2020 voorrang krijgen en waar  nou echt op gefocust wordt door organisaties en daarmee gekenmerkt wordt als een Performance Management Business Priority.

Reguliere onderzoeken in performance management schrijven veelal vanuit het Human Resource perspectief. Om die reden is het onderzoek van Supply Value bijzonder: dit richt zich op Business Performance Management, waarbij de focus op de structurele aanpak van processen en strategie ligt.

Supply Value heeft, als expert op het gebied van Performance Management, een lijst opgesteld met de verschillende mogelijke focusgebieden. Door middel van de enquête zal bepaald worden, wat de Business Priorities van 2020 zullen zijn. Managers op verschillende lagen in de organisatie kunnen aan de enquête deelnemen. Het invullen duurt gemiddeld 7 minuten.

Als blijk van waardering verloot Supply Value een gratis training uit onze academy onder de respondenten en ontvangen alle participanten kosteloos het eindrapport!  

Doe mee en maak kans op een gratis training!

Supply Value Academy - het definiëren van KPI's

De afgelopen maanden heeft Supply Value diverse organisaties geholpen met het opstellen van een jaarplan met behulp van de OGSM methodiek: een jaarplan op 1 A4. Een onderdeel daarvan is het opstellen en definiëren van de juiste KPI’s. Toch is dit een vak apart.  

Zeker grotere organisaties zijn verzot op het gebruik van KPI’s om hun organisatie, personeel en processen te meten en te managen. Binnen grote multinationals kan dit aantal oplopen tot wel 15.000 stuks, wat natuurlijk uitzonderlijk is. Feit blijft dat een grote hoeveelheid aan KPI’s voor ons hét teken is dat een KPI niet meer doet wat hij zou moeten doen en dat het gebruik ervan zelfs schadelijk kan zijn voor het originele doel. Maar hoe maak je als organisatie wel effectief gebruik van KPI’s? Hoe definieer je de juiste KPI’s? In deze training gaan we in op hoe je planmatig de juiste set aan KPI’s opstelt en beheerst. 

Sta jij ook voor de uitdaging om de juiste KPI’s op te stellen voor 2020? En ben je ook geïnteresseerd in een training definiëren van KPI’s bij de Supply Value Academy? Schrijf u dan in voor de eerstvolgende training op 10 december.

Schrijf u in voor de training op 10 december

Vacature senior consultant supply chain

Heb jij passie voor sales- en operations planning en forecasting? Wil jij ons helpen om verder te groeien op het gebied van Supply Chain Management? Wil je werken in een team met passie voor het vak bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van ons team zoeken we een senior consultant. Samen met 10-15 collega’s vorm jij de business unit Supply Chain Management die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert.

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Adviseren van klanten op het gebied van sales en operations planning, forecasting, demand en supply planning;
  • Samen met jouw team de strategie van onze klanten vertalen naar een concrete planningen en optimaliseert transactiekosten, voorraden, transportbewegingen en werkkapitaal in de hele keten;
  • Coachen en ontwikkelen van de mensen in jouw team bij klanten en binnen Supply Value.
Nieuwsgierig? Bekijk dan de hele vacature!

Wij zijn benieuwd wat vindt u van onze nieuwsbrief?

Klik op een van de duimpjes en laat in twee vragen weten wat u vindt!

Vragen? Sparren over het opstellen van een jaarplan, performance management of het definiëren van KPI's?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999
Copyright © 2019 Supply Value, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.