Copy
Nieuwsbrief - december 2019
Beste <<Voornaam>>,

Ook in de nieuwsbrief van december brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Wij wensen u veel leesplezier en hele fijne feestdagen toe!

PS We zijn benieuwd wat u vindt van onze nieuwsbrief!
Klik hier om uw reactie achter te laten.


Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Wordt 2020 het jaar van de inkooprevolutie?

Voor het achtste jaar op rij hebben wij de belangrijkste trends en prioriteiten binnen het inkoopvakgebied onderzocht. Er zijn een aantal opvallende verschillen tussen toekomstvisie op inkoop en de aandachtsgebieden waar inkoopprofessionals komend jaar mee aan de slag gaan. Ook benieuwd naar hoe u de juiste prioriteiten voor aankomend jaar kunt stellen? Download dan hieronder kosteloos het rapport!

Download hier het inkooptrends rapport 2020

Een Agile jaarplan in de praktijk

Steeds meer organisaties adopteren een Agile werkwijze in hun organisatie bijvoorbeeld in de vorm van Scrum. Tegelijkertijd zien we ook nog steeds veel bedrijven worstelen met deze transitie, want hoe implementeer je nu de oud vertrouwde jaarplannen in zo’n Agile omgeving? In oktober schreven wij over hoe een Agile jaarplan eruit kan zien. Wij hebben je meegenomen in het gebruik van kwartaalrocks en hoe hier per kwartaal op te reflecteren door middel van een review en retrospective zoals dit bij Scrum gebruikt wordt.

In dit blog gaan we een stap verder. Het mooie aan Agile organisaties is namelijk dat ze wendbaar zijn en snel kunnen reageren wanneer omgevingsfactoren veranderen. Maar hoe zorg je nu dat teams niet meewaaien met hoe de wind staat. Met andere woorden: teams moeten wendbaar zijn en tegelijkertijd het gewenste doel bereiken.

Lees hier de hele blog over het agile jaarplan in de praktijk

Supply Value Academy: jaarplannen voor 2020!

Het nieuwe jaar komt eraan en vanuit de Supply Value Academy wensen we iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisselingen toe!  

Dat deze jaarwisseling eraan zat te komen hebben we gemerkt, want de afgelopen periode hebben we diverse klanten begeleid bij het opstellen van hun jaarplan. Hiervoor werd veelal de OGSM methodiek gebruikt. Hoewel we deze training meermaals verzorgen stemmen we deze toch specifiek op onze klant af: 

“Het was een heldere training. Hij had zich goed verdiept in de vraag, van te voren contact opgenomen om verwachtingen af te stemmen.” 

Via deze weg willen we iedereen bedanken die de afgelopen periode een training bij de Supply Value Academy heeft gevolgd. Graag zien we iedereen volgend jaar terug! 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze trainingen, bekijk dan ons aanbod op onze website.

Bekijk het trainingsaanbod van de Supply Value Academy

Lean Six Sigma Blackbelt diploma behaald!

Uw bedrijf klaar maken voor de neergaande economie? Of geld en mensen vrijspelen voor innovatie? Acht van onze collega’s behaalden afgelopen vrijdag hun Lean Six Sigma Blackbelt diploma bij Edwin Boon met de hoogste scores ooit. Wat de toekomst ook brengt: Wij zijn er klaar voor! U ook?

Bekijk onze diensten

Vacatures - Accountmanager en Corporate Recruiter

Accountmanager
Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière en stroomt sales door jouw bloed? Doe jij er alles aan om de juiste klanten binnen te halen en te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als accountmanager ben je het visitekaartje van Supply Value. Je bent een netwerker en blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Je bent verantwoordelijk voor de klantrelatie en gaat op zoek naar nieuwe potentiële klanten. Je bent op de hoogte van de verschillende expertises van onze consultants en de projecten bij klanten bij wie zij onze dienstverlening vertegenwoordigen. Dit alles om de juiste consultant bij de juiste klant te kunnen plaatsen. Tevens schakel je met de consultants om hun netwerk optimaal te benutten of hen te ondersteunen waar nodig.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de hele vacature.

Corporate recruiter
Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière en zoek je een zelfstandige recruitment functie waarbij je in een enthousiast team de verantwoordelijkheid draagt over de werving & selectie binnen Supply Value? Sta je sterk in je schoenen, ben je een netwerker van nature en oprecht geïnteresseerd in mensen, dan zoekt Supply Value jou!

Als corporate recruiter ben je betrokken bij alle resource vraagstukken die ontstaan binnen de verschillende business units. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces, wat inhoudt dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt, sterk in je schoenen staat en zelfstandig te werk kan gaan. Via verschillende (digitale) wervingskanalen, waaronder LinkedIn Recruiter, zoek je naar geschikte kandidaten voor actuele vacatures. Je voert gesprekken met kandidaten en zorgt uiteindelijk dat je hen aan ons bindt. Samen met de andere enthousiaste en gedreven recruiters breng je recruitmentevents tot een groot succes en zorg je ervoor dat Supply Value als aantrekkelijk werkgever goed op de kaart staat.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de hele vacature

Bekijk hier alle openstaande vacatures

Wij zijn benieuwd wat u vindt van onze nieuwsbrief?

Klik op een van de duimpjes en laat in twee vragen weten wat u vindt!

Vragen? Sparren over inkooptrends, agile werken of het opstellen van een jaarplan?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999
Copyright © 2019 Supply Value, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.