Copy
Nieuwsbrief - mei 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Zorgrapport: Van zorgen om zorg naar zorgen voor gezondheid

In iedere industrie heeft COVID-19 voor opschudding gezorgd, maar zeker de zorgsector heeft flinke klappen te verduren gekregen. Verschillende partijen moeten creatief zijn in de zoektocht naar de inrichting van innovatieve oplossingen. Maar ook vóór de COVID-19 crisis stond de zorgsector al voor pittige dilemma’s. Voorbeelden hiervan zijn de toenemende vergrijzing, steeds complexere zorgvragen, de stijging in de behoefte aan zorg, individualisering van de patiënt en een toenemend tekort aan gekwalificeerd personeel.  

In de aankomende jaren zien we een aantal grote veranderingen plaatsvinden binnen de zorgsector, onder andere gedreven door technologische ontwikkelingen. Waar kunnen we dan aan denken? Nemen robots onze zorg volledig over? Geeft Google ons een diagnose? Een ding is zeker: dankzij nieuwe technologieën worden nieuwe deuren geopend en ontstaan oplossingen voor een groot deel van de dilemma’s. Hier zijn al verschillende perspectieven en scenario’s over verschenen. Een overzicht van mogelijke scenario’s is nuttig, maar wat zijn nou echt de prioriteiten binnen de zorgsector voor de komende jaren? Is de prioriteit robotisering of actieve samenwerking in een netwerk? En hoe ontwikkelt zich het debat over zorgethiek: wie beslist welke zorg iemand krijgt?  

Lees hier meer over in ons rapport, waarin acht belangrijke ontwikkelingen worden toegelicht die in de aankomende jaren tot grote veranderingen leiden binnen de zorgsector.

Download hier het zorgrapport

Traineeship Supply Value

Geef je carrière een kickboost en ontwikkel je gedurende twee jaar tot een echte professional met de traineeships van Supply Value! Het traineeship is ingesteld op een combinatie van werken en leren. Snelle ontwikkeling staat centraal en je zal opdrachten uitvoeren voor de top-500 organisaties. Dit doe je samen met een team van ambitieuze, slimme collega’s die onze kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en fun hoog in het vaandel hebben staan.

Sollicitatieproces
Ons sollicitatieproces is als volgt:

  • Indienen CV tot uiterlijk 13 juni
  • Terugkoppeling sollicitatie: 15 juni
  • Capaciteiten- en persoonlijkheidstest maken: 16 t/m 20 juni
  • Kennismaking en verdiepingsgesprek inclusief casus: 22 t/m 24 juni
  • Uitslag/aanbod: 25 juni

Wil je graag bij ons komen werken maar passen bovenstaande data niet voor jou? Neem dan contact op met onze Recruiter Tom Groenestein (06 25 30 13 38) om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier om je aan te melden voor een traineeship

Supply Value Event 

Donderdag 20 mei j.l. heeft de eerste editie van het Supply Value Event plaatsgevonden. Wij kijken terug op een geslaagde avond waarin we samen kennis en vaardigheden hebben gedeeld. 

Tijdens het interview luisterde bijna 70 deelnemers aandachtig naar de verhalen van Simon Pready, hoofd asset strategie bij de Nederlandse Spoorwegen. Ook was er ruimte voor het publiek om vragen te stellen aan Simon.  

Na het interview verdeelde de deelnemers zich tussen de verschillende aangeboden workshops. Gert van Beek, Jeroen Arentsen en Else Edwards verzorgden twee workshops vanuit de Business Unit Procurement. In de eerste ronde werd het onderwerp Accelereren met Inkoop behandeld. Gevolgd door Marktconsultatie en praten met de Markt in ronde twee. Na afloop hebben we verschillende positieve reacties gehad vanuit de ruim 40 deelnemers. Voor de Business Unit Supply Chain & Operations faciliteerde Bram Stevens de workshop Strategic Decision Making. Een methode om breed gedragen beslissingen te maken. Ook deze workshop werd erg positief ontvangen.  

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie van het Event in volle gang. Nu al uw deelname verzekeren? Stuur een mail naar office@supplyvalue.nl met onderwerp ‘Event twee’ en we nemen contact met u op.  

Bekijk hier al onze evenementen

Whitepaper: De transitie naar een circulaire economie

Steeds meer organisaties (h)erkennen de problemen van de lineaire economie, zowel economisch als ecologisch. Echter is er nog te weinig zicht op goede business modellen om een succesvolle overstap naar circulariteit te maken.

Supply Value heeft in samenwerking met Tilburg University onderzoek gedaan naar implementatie van circulariteit binnen toonaangevende bedrijven. We zijn in gesprek gegaan met twaalf leidende bedrijven uit vijf verschillende industrieën, zowel publiek als privaat. Dit onderzoek beantwoordt drie kernvragen:
  1. Wat is de reden voor het implementeren van circulariteit binnen organisaties?
  2. Wat zijn barrières voor implementatie van circulariteit in organisaties?
  3. Wat zijn succesfactoren voor implementatie van circulariteit en welke handvatten bieden deze?
Benieuwd naar de resultaten? Download hier het hele whitepaper

Supply Value Academy 

In juni staan weer een aantal trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wilt u leren hoe u complexe problemen op kunt lossen? Bent u benieuwd of werken met Design Thinking iets voor uw organisatie is? Lees hier meer over beide trainingen en schrijf u in!

Masterclass Complexe problemen oplossen
- 9 en 10 juni

Sommige problemen zijn dusdanig complex dat men moeite heeft om gestructureerd inzichtelijk te maken wat grondoorzaken van deze problemen zijn. Een aantal oorzaken is snel gevonden, maar die blijken niet aan de basis van het probleem te liggen, of het blijkt een work-around voor het gevolg van het probleem. Het blijkt dat wanneer deze oorzaken verholpen zijn, de problemen niet zijn verdwenen, ze zijn hoogstens verplaatst. Een dergelijke situatie kan erg frustrerend zijn, bovendien leggen veel organisaties zich bij het probleem neer en accepteren dat de situatie is zoals hij is. Maar dat hoeft niet.

Met behulp van Group Model Building (GMB), Process mining en Kaizen wil onze trainer Bram Stevens jou helpen hoe je dit kan doorbreken. Klik hier voor meer informatie en schrijf u in!

Design thinking - 11 juni
Tijdens deze training leert u te denken en werken als een designer (van grove schets naar de kleinste details). We bieden concrete handvatten voor het inrichten van design thinking binnen uw organisatie, afdeling of team. Dit begint met het kiezen van een kader, binnen dat kader ga je experimenteren en reflecteer je op de uitkomsten. Hierdoor creëer je inzichten die gebruikt kunnen worden voor nieuwe experimenten. Zo krijg je iteratief het probleem en de oplossing steeds beter in beeld. De training wordt gegeven door onze ervaren trainer en adviseur Geerten PeekKlik hier voor meer informatie en schrijf u in!

Bekijk hier alle trainingen uit onze Academy

Vacatures: Ervaren consultants gezocht

Samen met al onze collega’s werken wij hard aan de groei van Supply Value. Om onze doelen voor 2021 te verwezenlijken zijn wij op zoek naar ambitieuze professionals met expertise op het gebied van Procurement, Digital of Supply Chain & Operations, én de drive om zichzelf, hun team en Supply Value verder te ontwikkelen.

Wil je werken in een team met passie voor het vak bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Reageer dan direct of tip uw connectie!

Bekijk hier al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent ons zorgrapport, whitepaper of onze events?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp