Copy
Nieuwsbrief - januari 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Netwerksamenwerking in de zorg

Er zijn veel ontwikkelingen in de zorgsector: de focus verschuift steeds meer naar preventie en er ontstaan bijna voortdurend nieuwe mogelijkheden door nieuwe technologieën. De verwachting is dat al deze ontwikkelingen bijdragen aan het creëren van optimale zorg of liever nog een maximaal gezonde bevolking. Het is daarom belangrijk om als zorginstelling goed te kunnen inspelen op deze ontwikkelingen. Maar hoe doet u dat? Door samenwerking te zoeken binnen uw netwerk wordt de flexibiliteit van uw organisatie groter, waardoor u meer kansen heeft om mee te gaan in deze ontwikkelingen.

In dit inzicht geven we u een toelichting op wat netwerksamenwerking in de zorg inhoudt en bij welke ontwikkelingen dit een grote rol kan spelen. Tenslotte lichten we een voorbeeld toe van een gerealiseerde netwerksamenwerking binnen het programma Proeftuin eOverdracht.

Lees hier het inzicht over netwerksamenwerking in de zorg

Categoriemanagement: laat uw business leidend zijn voor nu als ook de toekomst

Categoriemanagement brengt vele voordelen met zich mee. Zo blijkt dat organisaties die categoriemanagement hebben ingericht gemiddeld 10 tot 14 proces besparing realiseren. Wat categoriemanagement voor uw organisatie kan betekenen, hangt af van verschillende factoren, zoals organisatiefocus, beleid, strategie en inrichting.

Om rendement te behalen, is dus meer nodig dan de inkoopfunctie opdragen de aanpak van categoriemanagement te volgen. Het moet worden ingebed als een organisatie brede filosofie, waarbij uw business leidend is, voor nu als voor de toekomst. Hoe u dit aanpakt, leest u in dit inzicht.

Lees hier het inzicht over categoriemanagement

Kan uw organisatie zonder robots?

Voert u dagelijks standaard handelingen uit? Heeft u veel administratief werk om handen? Of typt u handmatig gegevens over in uw systemen? Dat kan sneller en nauwkeuriger door middel van Robotic Process Automation (RPA). RPA is de technologie waarbij computersoftware bedrijfsprocessen automatiseert die repetitief, gebaseerd op regels en gestructureerd zijn.

Veel financiële organisaties passen deze technologie al toe, maar ook de populariteit in andere sectoren neemt toe. Daarentegen zien wij ook dat organisaties het lastig vinden om in te schatten of een bedrijfsproces geschikt is voor toepassing van RPA dan wel wat de te verwachten voordelen en kosten zijn. Wij nemen u in dit inzicht kort mee in de factoren die bepalend zijn voor het succesvol toepassen van RPA op een of meer van uw processen.

Lees hier het gehele inzicht

Procurement as a Service

Inkoop kent veel uitdagingen: het aantrekken van talent, het futureproof maken van de inkoopketen en inzicht creëren in uw inkoopuitgaven en/of contracten. Dit allemaal naast het uitvoeren van inkooptrajecten. Zo komen wij regelmatig bij organisaties die door gebrek aan middelen bepaalde analyses niet kunnen uitvoeren, weinig beschikbaar gespecialiseerd personeel hebben en onvoldoende structuur in de inkoop van goederen of diensten hebben. Hoe zorgt u dat uw inkoopafdeling meerwaarde blijft leveren? Procurement as a Service (PaaS) van Supply Value helpt u met het creëren van waarde over de gehele keten.

PaaS is het uitbesteden van verschillende dimensies van het inkoopproces, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij kunnen u helpen met het gehele traject: van vertaling van de organisatiestrategie naar uw inkoopstrategie tot het beheren en uitvoeren van contractmanagement. Hierbij houden wij rekening met de kaders, processen en procedures. Door het bundelen van inkoopvolumes, onze expertise in het vakgebied en onze manier van werken creëren wij waarde voor uw organisatie.

Lees hier het inzicht over PaaS

Vacatures: Ervaren consultants gezocht

Samen met al onze collega’s werken wij hard aan de groei van Supply Value en hebben wij ambitieuze doelen gesteld voor 2021. Om deze doelen te verwezenlijken zijn wij op zoek naar ervaren consultants die hier graag aan willen bijdragen. Daarom zoeken wij ambitieuze professionals met expertise op één van onze vakgebieden, Procurement, Supply Chain & Operations en Digital, én de drive om zichzelf, hun team en Supply Value verder te ontwikkelen.

Bent u deze ervaren consultant of kent u iemand in uw omgeving waarbij dit helemaal past? Reageer dan direct of tip uw connectie!

Bekijk hier al onze vacatures

Supply Value Academy

Ook komend jaar staan er weer verschillende trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wij houden daarbij uiteraard de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in de gaten en treffen waar nodig maatregelen op basis van de regels die de overheid voorschrijft.

Aanbesteding in 10 dagen

Het nieuwe jaar beginnen wij met meerdere virtuele sessies om de aanbesteding in 10 dagen toe te lichten. Met ruim de aandacht voor vragen, cases en andere tips en tricks. Dit doen wij op onderstaande data:

  • Maandag 8 februari om 14:00 uur;
  • Woensdag 17 februari om 15:00 uur;
  • Vrijdag 5 maart om 9:30 uur.


Interesse? Ga dan snel naar onze website en meld u aan. Mocht geen van deze momenten u uitkomen, kunt u dit in het formulier aangeven. Wij nemen dan contact met u op om een andere datum te plannen.

Houd onze academy in de gaten voor meer trainingen

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent netwerksamenwerking in de zorg, categoriemanagement, robotisering of PaaS?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp