Copy
Nieuwsbrief - augustus 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Overzichtelijk jaarplan op 1 A4: OGSM

Het laatste kwartaal van het jaar nadert. Een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. In hoeverre zijn de gestelde doelen behaald? Wat wil je volgend jaar bereiken? OGSM (Objective, Goals, Strategies and Measures) is een methodiek voor het vertalen van de bedrijfs- of afdelingsstrategie naar een bijbehorend jaarplan.

Met deze methode wordt uw doelstelling en strategie meetbaar gemaakt door het opstellen van KPI’s. Daarnaast zet je de strategie om in concrete acties zodat je kunt borgen dat de doelstellingen gerealiseerd worden. Dit jaarplan kan vervolgens worden doorvertaald in jaarplannen van de onderliggende afdelingen van de organisatie. Op deze manier is voor alle betrokkenen in één oogopslag duidelijk hoe onderlinge teams bijdragen aan de overkoepelende doelen. Deze methode wordt daarom ook wel het “jaarplan op 1 A4” genoemd.

Volgende maand geven wij een training waarin deze methode uitgelegd wordt. Klik op de link voor meer informatie en meld je aan!

Klik hier voor meer informatie

Webinar aanbesteding in 10 dagen

Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces wat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Bij Supply Value zijn we ervan overtuigd dat dit sneller kan. Door drie onderdelen van het aanbestedingsproces anders aan te pakken, is het mogelijk het proces te verkorten naar slechts 10 dagen. De drie ingrediënten hiervoor zijn: Een toegewijd & multidisciplinair team, besluitvorming in eigen hand en het gebruik van de Value Sprint Methode.

Wij implementeerden deze aanpak al succesvol bij onder andere de organisaties UWV en de UBR HIS. Ben jij benieuwd naar onze aanpak? Wat zijn de aandachtspunten, de risico’s en op welke manier is deze methode toepasbaar? Onze ervaren consultant Vincent Abbenhuis vertelt op 23 september van 16:00 tot 17:00 graag meer tijdens een gratis webinar. Tijdens deze sessie is er (genoeg) ruimte voor vragen, cases en andere tips en tricks! 

Klik hier voor meer informatie

Supply Value Event: Van zorgen om zorg naar zorgen voor gezondheid.

Op 14 oktober 2021 organiseren wij de 2e editie van het Supply Value Event voor onze klanten en relaties. Tijdens interactieve lezingen en workshops kan je kennismaken met verschillende cases en best practices uit de zorgsector. Er is een uitgebreid aanbod van lezingen voor zowel de Procurement-, Digital- als Supply Chain & Operations professionals.  

Het thema van de avond is gelieerd aan ons zorgrapport: Van zorgen om zorg naar zorgen voor gezondheid.

De zorgsector staat voor pittige dilemma’s. Zorgvragen worden complexer, de behoeft  aan zorg stijgt, zorgkosten nemen toe,  er is meer behoefte aan maatwerk dan een algemene oplossing, er is een stijgend tekort aan gekwalificeerd personeel en de situatie rondom COVID-19 heeft de uitdagingen in de zorg nog meer blootgelegd. Om de zorg toekomstbestendig te maken, moeten we anders gaan kijken, ook naar vaste waarden in het huidige systeem.

Klik hier voor meer informatie

Business Data Analist en Informatiemanager gezocht

Wil jij écht impact maken en werken bij de grootste organisaties van Nederland? Wij zijn op zoek naar een Business Data Analist en een Informatiemanager met enige expertise op het vlak van informatie en databeheer. Specifiek verwelkomen wij graag professionals die de drive hebben om zichzelf, hun team én Supply Value verder te ontwikkelen.

In de rol van Business Data Analist of Informatiemanager werk jij samen met zo’n 10 collega’s in de business unit Digital die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Doordat onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in de zorg, logistieke dienstverlening, FMCG en hightech en de (rijks)overheid, heb je de mogelijkheid om de corporate wereld te combineren met onze eigen informele en ambitieuze cultuur. 

Bekijk hier al onze vacatures

Supply Value doet mee aan de BuddyRun

Supply Value is trotse partner van de Buddy Obstacle Run. Deze Obstacle Run wordt georganiseerd door Stichting Battle4kids en vindt plaats in Hummelo, op zondag 3 oktober 2021. 

Battle4Kids zet zich in voor kinderen in Nederland door activiteiten te organiseren. Hiermee wordt geld opgehaald voor onderzoek naar zeldzame kinderziekten als Batten en Kawasaki. Wil jij ons helpen om van dit event een succes te maken? Vrijwilligers en renners zijn altijd welkom! Op de website van de BuddyRun staat meer informatie rondom het event, ook kan jij hier een steentje bijdragen met een donatie voor de run. Stuur vooral een mailtje naar onze collega Luuk Spanjaards voor vragen en meer informatie. (l.spanjaards@supplyvalue.nl)
Klik hier om naar de website van BuddyRun te gaan

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent OGSM, onze vacatures of de BuddyRun?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp